ns200 ug

hocam bi ay olmadi daha ns200 ug yeni çıkan modelini aldım daha 300km olmadan abs ışığı yaktı servise götürdüğümde bu motorun beynine baktığımız cihazi daha gelmedi yeni olduğu için yapamıyoruz dedi bekliyoruz dedi aranızda böyle bir şey yaşayan var mi yada bunu servis harici nerde nasıl yaptırabilirim abilerim bi yorum lütfen

Motosikleti
Ns200 15"
Abs sisteminin okuyucularını temizleyin düzelme ihtimali olabilir. Okuyucular nerede diye soracak olursanız fren diskinin orada küçük delikli bir disk daha var onun karşısındaki kare gibi olan şey okuyucudur, zaten fren diskinin orada kablolu olan tek şeyde o.

ülkede ayıplı ürün satmak ne kadar kolay oldu. hata tespit cihazını getirmediysen motoru da satma yani.

Motosikleti
Ns200 15"
Ns 200 kimi zaman voltaj düşüklüğünden dolayıda sensör hataları verebiliyor, geçen günlerde tps arızalandı ilk arızayı ateşleme bobininden sanmıştım ama problem tps idi, kontrol etmişken subaplarada bakayım dedim onlarda aşırı sıkıydı onlarıda ayarladım. Motosikletin sensörünü ve ateşleme malzemelerini değiştirdikten sonra teste çıktım ve her şey olması gerektiği gibiydi ardından bir kaç gün geçtikten sonra motosiklette kırılan civatayı söktürmek için tornacıya doğru yola çıktım o zamanda akü zayıftı ve vurdurarak çalıştırdım, akü zayıfken çalıştırdığımda oksijen sensörü arıza veriyordu ve yola çıktığımda sanki tps arızalıymış veya ateşlemede bir problem varmış gibi üst devirlerde ciddi derecede motor tekliyordu yaklaşık 15-20 kilometre orta devirli sürüşler sonunda akünün şarjı doldu ve tüm problem ortadan kalktı. Motosikletin beynini resetlemek için akünün bir kutup başını sökün ve 1-2 dakika bekleyin ardından kutup başını bağlayın ve bir sürüşe başlayın probleminiz bu yöntemle çözülme ihtimali yüksek, kimi zaman arıza ışığı yandığı zaman tesisattaki gerekli kontrolleri sağlayıp problemi çözdükten sonra bu yöntemle sıfırlama yapıyorum.

vallahi öyle hocam ikinci el almiyim ugrasmamak icin dedim pisman oldum keske ikinci el alsaydim sıfır motor alıyorum camurluklari tam takılmamış zincirden gargargar sesler geliyo sonra abs ışığı yakıyor motordan cok anlayan birisi de değilim işim dolayısı ile öyle sürekli servise felanda gidemiyorum kaldım öyle ortada bugün sürüşumde ani fren yaptım motor resmen kayıyor abssiz. japona param yetse düşünmeden alırdım inşallah biraz para biriktirip japona yönelicem

Motosikleti
V-Strom 800 DE
Yakın bir arkadaşıma başlangıç motoru için pulsar 200 önerdim. Çıkabileceği limitte o fiyatlarda ama öneriden sonra bir dünya problem okudum. Utanmayız inş :D

Motosikleti
Ns200 15"
vallahi öyle hocam ikinci el almiyim ugrasmamak icin dedim pisman oldum keske ikinci el alsaydim sıfır motor alıyorum camurluklari tam takılmamış zincirden gargargar sesler geliyo sonra abs ışığı yakıyor motordan cok anlayan birisi de değilim işim dolayısı ile öyle sürekli servise felanda gidemiyorum kaldım öyle ortada bugün sürüşumde ani fren yaptım motor resmen kayıyor abssiz. japona param yetse düşünmeden alırdım inşallah biraz para biriktirip japona yönelicem

Dediklerimi bir deneyin çözülme ihtimali var, bahsettiğiniz zincir ve çamurluk işleride basit işler canınızı sıkmaya değmez.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:39 ----------

Yakın bir arkadaşıma başlangıç motoru için pulsar 200 önerdim. Çıkabileceği limitte o fiyatlarda ama öneriden sonra bir dünya problem okudum. Utanmayız inş :D

Birbirlerini tanırsalar hiç bir problem yaşamazlar :).

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar