HAYYBECİ kullanıcısının son içeriği

1. H

Uzun bir aradan sonra CBF150

hocam vade farksız 8 taksitle satılma olayı beni cezbetti ve bu paraya cb125f bulamadım
  2. H

Uzun bir aradan sonra CBF150

Herkese merhaba, 2024 ekim ayında 0 km activa 125 ile motor kullanmaya başladım. Acemiliğimi biraz attıktan sonra 4000. km de motorumu satıp pcx125 aldım. Yaklaşık 10.000 km de onu kullanıp dominar400 almak için sattım. İşler istediğim gibi gitmedi dominarı alamadım bir süre daha alamayacağım...
  3. H

PCX yan ayaklık müşürü iptal etme

Cevaplar için teşekkür ederim. Unutmam diye düşünüyorum. Yine de iptal etmek istiyorum. Ayaklığın hemen orda tırnaklı bir kablo var. Onu söktüm bu sefer motor hiç çalışmadı :):) Sonra tekrar taktım. Ama bulamadum tam olarak nasıl yapacağımı
  4. H

PCX yan ayaklık müşürü iptal etme

Herkese merhaba. Motoru genelde yan ayakta bırakıyorum. Sabahları çalıştırdıktan sonra biraz ısınmasını bekliyorum. Her defasında orta ayaklığa almak istemiyorum. İnternette de bir bilgi bulamadım. Pcx i yan ayaklıkta nasıl çalıştırabilirim. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi
  5. H

Japon tavsiyesi

Hep japon kullanmalıyım gibi bir algı oldu bende. Sanki japon alırsam sorun olmayacak olsa da çok rahat çözülecek gibi. O yüzden hep japon bakıyorum
  6. H

Japon tavsiyesi

Herkese merhaba. Daha önce 2 adet konu açmıştım. Kısa bir özet geçicem. 4 bin km honda activa, 7000 kilometredirde PCX kullanıyorum. Artık scooterdan sıkıldım vitesli bir motor arayışındayım. Dominar400 çok hoşuma gitti. 2. El 30-40 binde. Hem kaslı yapısı hem yüksek cc olmasından dolayı. Ancak...
  7. H

PCX 2023 son hızın düşmesi

Hava filtresi , yağ ve kızak kayma değişmiş
  8. H

PCX 2023 son hızın düşmesi

Herkese iyi forumlar. 2023 model pcx e geçtim. 4.000 km yol yaptım ortalama. 17.000 de aldım. Şuan 21.000 km de. 18.000 de bakıma soktum. Varyatör temizliği, yağ bakımları yapıldı. Motor 116-117 gibi hızları görüyordu. Genelde 90km/s gibi hızlarsa kullanıyorum ancak bazen sıkıldığımda gazı...
  9. H

Topcase anahtarım kayboldu

Herkese selamlar tekrardan. Öğlen birkaç anahtarcıya sordum. 600-1000 arası değişen rakamlar verdiler. Hasanpaşaya bi uğrayayım dedim. Orda işim çözüldü.
  10. H

Topcase anahtarım kayboldu

Herkese iyi geceler. Arka çantamın anahtarı kayboldu. Kilit açık ama anahtar hiçbir yerde yok. Çantanın markası yok. Memnunumda çantamdan. Bu işi nasıl çözebilirim. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler
  11. H

Activa 125cc 2024 inceleme

Edit 4 Arkadaşlar activayı 4000km de sattım. Daha konforlu olması açısından 16.000 de 2023 model bir pcx ile takas ettim.
  12. H

pulsar rs200 rodaj bakimi fiyati hk.

Alakasız motorlar ama 2024 activa 125 3000km yağ bakımına 420₺ alındı. 1000 ve 3000 bakımına 840₺ verdim toplamda. 3000₺ neymiş ya.
  13. H

Activa 125cc 2024 inceleme

Edit 3 Motor şuan 3300 km de. 3000 bakımını serviste yaptırdım. Sadece yağ ücreti aldı Honda D&B. O ds 450 lira falandı galiba. Genel olarak memnunum. İyice alıştım. Hala boş zamanlarımda fren egzersizleri, dubalar arasında slalom ve yavaş gitme egzersizleri yapıyorum. 1 kere yağmurlu havada...
  14. H

Başlangıç için motosiklet önerileri

Hazır bulmuşken sorayım. Bunu çok duydum scooterda ıslanmazsın. Normal naked dan farkı nedir. Neden scooterda ıslanmıyoruz
  15. H

Başlangıç için motosiklet önerileri

125cc herhangi bir motor tavsiye etmem. 2. El ns200,rs200 bakabilirsin. Temizini bulabilirsen cb250r olabilir. İlk motorum olduğu için activa125 almıştım. 4 aydır kullanıyorum 2. Bakımına girecek yakında. Şehiriçi yeterli olsa da otobana çıkman gerektiğinde arabalardan çok yavaş kalıyorsun...

Yeni mesajlar