haydaraslan3 kullanıcısının son içeriği

1. haydaraslan3

2 Parça tulum için deri dikişi yapan yer arıyorum.

Merhaba Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama derhal konuya girmek istiyorum. Arkadaşlar bir abimizden 2.el spidi marka en dar kesim ve küçük bedeninden 2 parça tulum aldım. Mont güzel pantolon güzel giyince süper duruyor ama pantolonun dizlik kısmı tam dizime denk gelmiyor. aşağıya...
  2. haydaraslan3

Eylülde çadır kurmak istiyorum :) Tavsiyecileri bekliyorum

Çok saygıdeğer arkadaşlar... Bu hafta sonu 28 - 29 Eylülde Yalova yada Sakarya gibi bi yerde kamp yapmak istiyorum. Motorumla gidicem.. Malum havalar soğuk Eylüldeyiz ve bu benim son Cumartesi Pazar tatilim. iş yeri vardiyaya geçiyor .. sadece pazar tatilim olacak.. Cumartesi pazar havalar...
  3. haydaraslan3

Taksim için el ele!

Sayın arkadaşlar.. Taksim Geziparkındaki ağaçlar AVM yapılmak için kesiliyor... Buna duyarsız kalmayalım.. Birlikte TAKSİM için eylem yada tepki artık ne derseniz sürüş yapalım... Buluşalım Taksime sürelim Motorlarımızı... Ağaçsız bir dünya istemiyoruz diyelim. Bizim alamadığımız temiz...
  4. haydaraslan3

Motosiklet Alacağım Sıvı soğutmalı önerisi olan...

Arkadaşlar Ben - SIFIR - HONDA CBR125R 2013 model almayı düşünüyorum Fiyatı 7000TL Buna benzer 125cc veya 250CC en fazla bu fiyata ne önerirsiniz Şartlarım: 1. Su veya Yağ soğutmalı 2. SuperSport gibi kasaya sahip olması gerekiyor (honda 125R, 250r gibi sportik kasa) 3. HONDA, Yamaha, Suzuki...
  5. haydaraslan3

250CC YADA ÜZERİ UYGUN SU SOĞUTMALI SPORT MOTOR ARIYORUM

MERHABA ARKADAŞLAR BEN 250CC VEYA ÜZERİ SU SOĞUTMALI --- SPORT --- BİR MOTOSİKLET ARIYORUM. örnek: DAELİM ROADWIN 250R gibi bunun sıfırını 7bine alıcam ama belki daha uygun bişey bulurum 2.el olarak ŞUAN KULLANDIĞIM MOTOR TVS APACHE 150 UYGUN FİYATA 250CC DE ALIRIM İSTERSE MOTORUMU VERİR ÜSTE...
  6. haydaraslan3

Mondial 150 ZC GRENAJ takmı lazım

Bana mondial 150 zc nin ön grenajları lazım arkadaşlar satan varsa yazsın fotoğraları paylaşıcam.. motorda hiç sıkıntı yok bi plastikleri bide ön maşa lazım o kadar. http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/259985_113139672181543_1330822385_n.jpg...
  7. haydaraslan3

Benzin deposuna sırt çantası nasıl bağlanır!

İyi günler arkadaşlar benim TVS Apache 150 motorum var.. Ben sırt çantamda laptop taşıyorum arkada sepetim var ama oraya sığmıyor.. sırtıma takınca da sürekli kollardan çıkıyor.. Benzim deposuna geçen bir yerde gördüm birisi sırt çantasını takmış. Nasıl yapmış bilmiyorum . Bende düşünüyorum ama...