Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
s.a arkadaşlar. :king:
motorda yolda gidiyorken gaz kesip boğulma yapıyor sıcakken filtre sökük geri dönüşümü iptal ettikten sonra boğulma az da olsa kesildi ve filtresiz 8 ay gezdim ama sonra zaten karbüratörü temizlettim.yolda gidiyorken uzattığımda gaz kesimi yapmaya devam ediyor...
İlk Cezamı Yedim Hayırlı Olsun...Polisle Geçen Diyoloğumuz...
Bugün antalya şarampol caddesinde arkadaşımın yanına gidiyorum.kaskım yok tabi sıcaktan bunalmıştım eve bırakmıştım kaskı.şimdi yaşananları anlatıyorum..
polis:Dur sağa çek(MEGAFON İLE BAĞIRIYOR)
Ben sağa çektim durdum...
0 Motor alırken ne yapmam gerek.acil bir sorum var.
Merhaba arkadaşlar,
İş yerinden bir arkadaşım motosiklet mağzasından monidial drfit bulmuş.görmeye gitmiş beğenmiş ve motorun daha faturası yokmuş.
şimdi bu motoru almak için yine notere gidilecek mi ?
motoru satan kişi arkadaşa,
ben sana...
Arkadaşlar merhaba,
sigortayı yaptıralı belkii 2 ay olmuştur.o kadar bile olmamıştır da bir sorum olucaktı.
Sigortadan Paramı Geri Alabilirmiyim ? alırsam ne kadar zaman da alırım ve ne yapmam gerek bunun için ?
:king: :king:
Adım:Ahmet
Antalya da yaşıyorum.
Okumuyorum çalışıyorum
Motor tutkunuyum.
Sizler gibi değerli motorcu abilerimin kardeşlerimin yanında olmak istediğim iiçin burdayım motorcu kardeşlerim.
memnun oldum :)