Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
motor 2500de çok temiz tarz değiştircem için satıyorum 2500 düşündüğüm fiyat ama fiyatta bişeyler yapabilirim 2006 model siyah tel:0555 312 82 37
bornova izmir
izmirde satılık keeway 150 2006 model 1800 km motor çok temiz isteyen gelip görebilir.tarz değiştircem artık racing e binmek istiyorum tel:0555 3128237 fiyat konusunda anlaşırız ciddi alıcı arasın
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan...
motor uzunyolda açılmıştır 3 800 istiyorum pazarlıksız son fiyat motor izmirde isteyen gelip veya bi yerde buluşup görebilir egzosta vinly var bide trap pet var depoda alarm mevcut uzaktan kumandayla çalışıyo cep tel :0555 525 27 23 HASAN VATANSEVER...
2006 model 4000 kilometrede uzun yolda açılmış motor çok temiz ve bakımları yapılmıştır izmir honda yükselişte bornovada oturuyorum isteyen motoru gelip görebilir cep:0555 525 27 23 hasan vatansever alıcak varsa arasın fiyatta her türlü anlaşırız ben 600rr almayı düşünüyorum yaNİ HERKES GİBİ...
arkadaşlar motor almaya karar verdim hangi motoru alıcağımı bilmiyorum yardımcı olun honda cbr 125 mi kanuni racer 200 mü hangisini alayım 125 honda 200 kanuniye kafa tutarmı
Arkadaşlar öğrenene Kadar Motor Alicim Bu Ikisi Arasindan Bana şeçmak Için Yaedimci Olun Siz Benden Daha Tecrübelisiniz Bu Konuda Yardimlarinizi Bekliyorum Ayin 1-6 Arasinda Alicam Ne Kadar Erken Cevap Atarsaniz Benim Için O Kadar Iyi Olur
bana yardımcı olurmusunuz ehliyeti yeni aldım 125 lik veya 250 düşünüyorum bu siteyide bi arkadaş verdi izmirli üyesiymiş İSAİL ABİNİN oğlu bu mesajı okuduysa bana ulaşsın bu hafta almak istiyorum artık şimdiden teşekkürler yardımlarınız için arkadaşlar
arkadaşlar motor almama yardımcı olun...