Racer 200 Mu Yoksa Zealsun 200 Mü

Arkadaşlar öğrenene Kadar Motor Alicim Bu Ikisi Arasindan Bana şeçmak Için Yaedimci Olun Siz Benden Daha Tecrübelisiniz Bu Konuda Yardimlarinizi Bekliyorum Ayin 1-6 Arasinda Alicam Ne Kadar Erken Cevap Atarsaniz Benim Için O Kadar Iyi Olur

zealsun al forumda kanuni alan birinin başına gelenleri okumadın galiba

Parça Falan Mi Fabrikayla Arasindaki Konuysa Biliyorum Okudum Ama Yinede Kanuni Daha Hoş Görünüyo

mutlaka geçmiş forumlara bi göz at kanunici arkadaşlar racer 200 den çok şikayetçi yanılmıyosam niceman di ona bi sor
bende bu tarz bi moto alacağım burda herkes bu segmentte honda cbr 125 i tavsiye ediyo bi de ona bak

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkez kanuni dıyor cok kotu falan alma soyle boyle laflar edıyor bende 250cc kanuni tiger var cok memnunum hem gıdısı hem rahatlık 10,000 km oldu daha problem yok ..............

Öğrenene kadar deme bir iki deneme sonrası alışırsın bence git sen hysoung gt250r al, o fazla diyosan git cbr 125 al önerdiğin 200 cc liklere kafa tutan motordur cbr 125

SAKAL' Alıntı:
Öğrenene kadar deme bir iki deneme sonrası alışırsın bence git sen hysoung gt250r al, o fazla diyosan git cbr 125 al önerdiğin 200 cc liklere kafa tutan motordur cbr 125

katılıyorum ama gücün yetmiyorsa ve ekonomik olsun sorun yaşatmasın psikolojimi bozmasın diyorsan zealsun al

Forumdaki başlıklardan "Kanuni sakın alma, Zealsun fena değil" özeti çıkartılabilir :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Zealsun Zs 200 Gs Sport

Bence zealsun al ben aldım harika bişey, seri,vites geçişleri çok iyi,frenler olağan üstü ve çok dikkat çekici kanuniyle kıyaslama yapma.Şimdiden hayırlı olsun.

Bencede ikisinide alma.Senin yerinde olsam cbr125 alırım

Forumdan Uzaklaştırıldı
eger alabılıyorsan 125cc cbr al kanuniyi herturlu eker...ama kanunide fena diil eger cbr almazsan kanuni al cok guzel goruntusu var....bende tiger 250cc var cok memnunum...............

arkadaşım zealsunu izmirden nerden alabilirim fiyatı nekadar nerden alabileceğimi bilmiyorsan internet adresi varmı

bide bişey sorcam zealsunun yakıt musluğu falan varmı racer 200 var bide arka fren diskmi kampanamı abs varmı

Son düzenleme:
abiler cbr 125 dar değilmi alan bakımından kaç kişi sığar??:bounce:

abi cbr darmı bi soruyum dedim:bounce:

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
forumu hiç mi araştırmadın arkadaşım yaa...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar