Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
motoru kendim açmadım o zaman sakaryadaki servis motorun bittiğini söyledi ve dünya kadar para istedi önce kendim açmak istedim ve yardım istedim daha sonra tekirdagdaki tanıdık vasıtasıyla bi tamirci bulduk tekirdagda ve tek sorunun conta oldugunu soyledi ve cok cuzi bir rakama halletti uc bes...
Satabileceğim bir şeylere dönüştürmeye çalışıyorum hocam Çinli olduğu için millet yanaşmıyor ben de böyle bir çözüm buldum. Satıp üzerine koyup adam akıllı bi şey bakıcam. Özellikle Japon bir şey
çekincem şu abi; beni götürür. hatta ben memnunum motorumdan ama km yükseldikçe satamayacağım. ya linkini attığım ilan ve benzeri ya da düşük km bir cg bulup takas yapmayı düşünüyorum ki onları elimden çıkarabilirim diye düşünüyorum. yoksa satamayacğım gibi
abi durumlar sıkışık hareket edemiyorum. dikkat de çekmiyor. geberik
1764354012
ustaya gösterip şasede ve blokta sıkıntı yoksa takas yapıp üzerine aldığım parayla da toparlarım diyorum. @tommygun @Motoseverrr