Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar herkese merhaba ve iyi forumlar.Ben bayağıdır motosiklet almayı düşünüyodum ama kafam her defasında karışıyordu kimisi uzun boylusun cross almalısın diyor birisi chopper diyor ben bi yandan süper sport istiyorum ama düşündüm ki mantıklı karar vermem gerekiyor ve sonuçta daha...
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar.ben bayağıdır 125 cc başlangıç için motosiklet arıyordum.ilerde yükseltmeyide düşünüyorum ama en az 4 sene binmeyi düşünüyorum.öncelikle sizlere boyumu ve kilomu söyleyeyim altımda nasıl duracağını siz tecrübeli arkadaşlardan duymak isterim.boyum 190 cm kilom...
Arkadaşlar ben normalde commuter alıp motora başlamayı düşünüyordum scootera hiç yanaşmıyordum boyumunda 1.90 olmasından dolayı ama bazı abilerim tecrübe için scooterin şart olduğunu söylediler iyice kafam karıştı bi kaç scooter modeli gördüm hoşumada gitti yani.İyice ikileme düştüm acaba ne...
Arkadaşlar öncelikle iyi geceler.Benim merak ettiğim birşey var.Bu japonlar arasında Yamaha - Honda - Kawasaki - Suzuki hangisi her konuda diğerlerinden iyidir.Yoksa birinin iyi olduğu bir alan diğerinin onu geçtiği farklı alanlar var mı ? Çocukluktan beri hep Kawasaki yi en iyi bilirdik.Güzel...
Geçen akşam sağlıkçı bir arkadaşımla oturup ayıp olmasın 1-2 tek bişeyler içelim dedik.Oturduk içiyoruz.Dedim işte kardeşim seninde işin kolay alıyorsun maaşını kafana göre harcıyorsun daha ne istersinki allahtan.Bu arada arkadaşım ambulansta ilk müdahaleleri yapıyor.Acil servis elemanı...
Öncelikle iyi forumlar arkadaşlar.Ben hem bütçeme uygun olması açısından hemde ekipmana param kalması açısından mondial marka motorlara yöneldim şuan için aklımda Mondial roadracer 125 ve mondial drift 125 var.acaba hangisini almalıyım diye arada kaldım.Boyum 190 cm ve sele yüksekliği benim için...
Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar.Daha önce konu açmıştım yaklaşık 3000 tl bütçeye ne almalıyım falan diye bazı arkadaşlarım yardımcı oldu ama tam karar verememiştim bugün çok mantıklı bir karar verdiğimi düşünüyorum.Mondial drift 125 almaya karar verdim 2. el.Hem ucuza geliyor hemde kalan...
Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar konuyu açmadan önce biraz dolandım belki yakın konu vardır cevabımı ordan alırım diye ama bulamadım kusuruma bakmayın tekrar aynı konuyu açtıysam.Benim sorum şu: Bu yaz sonu bir motosiklet alıp aranıza katılmak istiyorum fakat çok kararsızım.Daha önce...