Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Scorpion exo391
Mt stinger 2
Hjc c10
Ls2 ff320
Ls2 ff352
Kasklarindan birini alicam bunlardan birini kullanan arkadaslar yardimci olabilir mi bunun yedek parcasi bulunmaz bu ruzgar alir bunun boyle eksileri var gibisinden hepsinin güvenlik olarak iyi hepsi ece 22.06 ve sharp testinden 4 5...
Bütcem düşük(5000₺) kalite ucuza alınmıyo ama kalitesizlik pahaliya alınabiliyo ls2 veya hjc modellerine baktım başka neler var önerebileceginiz bu bütceye markalar konusunda pek bilgim yok maalesef
125lik bir tvs raider 2024 satın alacağım daha önce üstüme kayıtlı çok fazla kamyon ve otomobil oldu (hasarsız kullandım hepsini) ancak hiç motor sahibi olmadım fiyat en düşük kaç çıkar il manisa ve ehliyet 32 yıllık
tek silindir 2016 YZF r125 motora akrapovic egzoz taksam çevirmede sıkıntı olur mu yaşadığım yerde çevirme noktaları belli o yüzden oradan geçmesem de olur ama bazen yunuslar sorun yapabiliyorlar ancak tek silindir bir motordan nasıl bir ses çıkabilir ki dikkat çekeceğini pek sanmıyorum zaten...
Sarı siteye baktım Facebook gruplarında genelde Çinli arkadaşlar var başka nereye bakabilirim diye dusunuyorum arabam.com falan varda ordada pek ilan yok