r125 motora akrapovic taksam cezası var mıdır

tek silindir 2016 YZF r125 motora akrapovic egzoz taksam çevirmede sıkıntı olur mu yaşadığım yerde çevirme noktaları belli o yüzden oradan geçmesem de olur ama bazen yunuslar sorun yapabiliyorlar ancak tek silindir bir motordan nasıl bir ses çıkabilir ki dikkat çekeceğini pek sanmıyorum zaten stock olarak pancar motoru gibi sesi var ve birazda kaba bir duruşu var bu yüzden ortalama bir akrapovic takmayı düşünüyorum çevirmenin oradan geçerken çevirirler mi sizce iyi forumlar

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
125 cc motora orcinal akropoviç takmanda bir mahzur yok. Tak ve uygulama noktasından da geç. Yalnız uygulama noktasına 100 - 200 metre kala ara gazı vermen gerekir ki polis Akrapoviç sesi olduğunu anlasın. Yoksa çakma egzoz sanıp ceza yazabilirler.

Yalnız unutma 250 cc üstündekilere takılan akreplere her daim ceza yazıyorlar.

Motosikleti
Triumph Trident 660
tek silindir 2016 YZF r125 motora akrapovic egzoz taksam çevirmede sıkıntı olur mu yaşadığım yerde çevirme noktaları belli o yüzden oradan geçmesem de olur ama bazen yunuslar sorun yapabiliyorlar ancak tek silindir bir motordan nasıl bir ses çıkabilir ki dikkat çekeceğini pek sanmıyorum zaten stock olarak pancar motoru gibi sesi var ve birazda kaba bir duruşu var bu yüzden ortalama bir akrapovic takmayı düşünüyorum çevirmenin oradan geçerken çevirirler mi sizce iyi forumlar
Osurunca daha güzel ses çıkıyor +1 beygir hem de çevirmeye girmeme garantili

Motosikleti
İki Teker Havada
3 silindir altı egzoz yakışmıyor 2 Silindir Crusier lar hariç

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar