halukefee kullanıcısının son içeriği

1. H

Mt07 kulanıcıları yardım lütfen:(((

Arkadaşlar merhaba Mt07 ayarında yakıtı az olcan fiyatıda 23 bin civarında önerinizleri bekliyorum cogu forumda yorumları okuyorum birileri kötü yönlerini saymış iyisi yok öteki yerlere bakıyosun kötüleri yok benim kullanma amacım alıpda motoru 300 görsün aman görmedi 250 görsün aman görmedi 200...
  2. H

Nolan N104

Merhabalar arkadaşlar nolan kask almıştım yaklaşık 1 sene önce bugun taksiciyle kavga ettim kafasına vurdum kaskın arka kenarı en altı plastik parçası kırıldı kaskında üstünde soyulmalar meydana geldi bu kaskı kullanıp devam etsem bi sorun olurmu sizce yoksa yeni kask almalımıyım şimdidenn çok...
  3. H

İstanbul - Ankara

Merhabalar öncelikle kazasız belasız sürüşler Cuma günü (13.05.16) ankaraya gidicem fakat yollarda yagmur varmı hava durumunu nerden ögrenebilirim yanıma ekipman olarak fitil lastik tamir tüpü yedek ampul yagmurluk başka birşeyler almama gerek varmı cuma günü gidicem pazar günü geri dönmeyi...
  4. H

Scooter

Merhabalar Scooter ile 100 bin km yapmışlıgım var x max 250 ile birde son zamanlarda aldıgım kymco xciting 250 motorları kullandım fakat kymco 30 bin km geldi satıp daha temiz düşük km scooter istyroum yada pulsar 200ns düşünüyorum vitesli olsun istyorum artık bundan sonra temiz motor alıp...
  5. H

Yardım lütfenn kymco 250 ri

Merhabalar kymco xciting 250 ri aldım fakat 2 gün sonra motor lambasını yaktı servise gittim servis oksijen sensörü degişmesi lazım dedi fiyatınıda 500 dedi temizliyelim tekrar bakalım dedi temizledi (Gözümün önünde yapmadı sözüne güvenerekden) sonra taktı takdıgında yine yaktı lambayı sizce...
  6. H

Kymco xciting 250 ri

Merhabalar xmax ile 38 bin km yaptım fakat maddi skıntıdan sattım suanda arkadaşımın 1 seneden beri yatan kymco motorunu almayı düşünüyorum 2013 model 10 binde yazlıgında duruyor motor sizce genel olarak nasıl bütün formlarda 1 tanesi iyi diyosa 3 tanesi kötü ben neye ne inanıcagıma şaşırdım...
  7. H

Kararsız kaldım

Merhabalar öncelikle Motor seçiminde çok kararsız kaldım geçen sene degiştirme düşünce içersindeydim fakat şartlar el vermedi şuandada degiştirmeyi düşünüyorum şuanda kullandıgım x max 250 35 bin km geldi satıp mt07 düşünüyorum fakt km düşük satanlar dolu yok kıç atıyo yok makina çok hafif...
  8. H

Motor secimi

Oncelikle merhabalar iyi gunler yaklasik 5 senedir aktif olarak motor kullaniyorum aktif derken her sabah her aksam kendi motorum x max 250 ve.buyutmek istiyorum cbf 1000 kullandim cbr 1000rr kullandim yamaha r1 kullandim baska motorlarda kullandim motorlarin hepsi ap ayri ozelliklere sahipti...