Scooter

Merhabalar

Scooter ile 100 bin km yapmışlıgım var x max 250 ile birde son zamanlarda aldıgım kymco xciting 250 motorları kullandım fakat kymco 30 bin km geldi satıp daha temiz düşük km scooter istyroum yada pulsar 200ns düşünüyorum vitesli olsun istyorum artık bundan sonra temiz motor alıp yıllarca kullanmak istyorum piaggio beverly 250ie de düşünüyorum para durumuda 8,500 maximum bana yardım edermisiniz kafam cok karışık teşekkürler yardımlarınız için

Maşallah. Scooter ile o kadar zaman sıkılmadan iyi yol yapmışsiniz.
Uzun yıllar kullanmak için inazuma falan bakın bence.

Kullananlar cok güzel demekden başka birşey söylemiyor ama cok sade diye bakmadım sade derken kurye motoru gibi yani birde bu fiyata bu dedigim paralara yok malesef

Kullananlar cok güzel demekden başka birşey söylemiyor ama cok sade diye bakmadım sade derken kurye motoru gibi yani birde bu fiyata bu dedigim paralara yok malesef

o paraya uzun süre binebileceğiniz beverly de yok zaten. Hiç vitesli denemediyseniz vitesli kullanmayı da bilmiyorsanız önce bir temel motosiklet eğitimi alın. Bir tam gün oluyor bu eğitim sabah 9 akşam 17. Sonra karar verirsiniz vitesli size göre mi yoksa scooterden devam mı

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
O paralara scooter olarak yamaha n-max honda pcx yada sym joyride evo geliyor. Bunlar küçük hacimli dersenizde pulsar iyidir ve sıfır alırsınız onuda sanırım o paralara. Bajaj iyidir ve şu aralar adamlar kalitesi düşük bayilerini ve servislerini eleyip iyi adamlarla iş birliği yapıyorlar. Ve hoşuma giden yanları ise ooo dolar yükseldi o oldu bu oldu diyip zam üstüne zam yapıp motorlarının fiyatını yükseltmek yerine fiyatları sabit tuttup piyasada daha cok yer etmeyi tercih ettiler yada hakkı kadar fiyatta artışa gittiler. Çok konustum galiba :) Benim aklıma bu 3 scooter geliyor şimdilik. Değişiklik iyidir dersenizde pulsarda güzeldir.

Vitesli ile uzun yollar kullandım istanbul bursa arası gidip geldim 3 defa 1000 rr ile birde tekirdaga gitmişligim var 600rr ile egitim olarak yine sıkışık trafikde dur kalk biraz zor olcak ilk zamanlar diye düşünüyorum ama alışırım zamanla diye düşünüyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:51 ----------

O paralara scooter olarak yamaha n-max honda pcx yada sym joyride evo geliyor. Bunlar küçük hacimli dersenizde pulsar iyidir ve sıfır alırsınız onuda sanırım o paralara. Bajaj iyidir ve şu aralar adamlar kalitesi düşük bayilerini ve servislerini eleyip iyi adamlarla iş birliği yapıyorlar. Ve hoşuma giden yanları ise ooo dolar yükseldi o oldu bu oldu diyip zam üstüne zam yapıp motorlarının fiyatını yükseltmek yerine fiyatları sabit tuttup piyasada daha cok yer etmeyi tercih ettiler yada hakkı kadar fiyatta artışa gittiler. Çok konustum galiba :) Benim aklıma bu 3 scooter geliyor şimdilik. Değişiklik iyidir dersenizde pulsarda güzeldir.

150 lik düşünmüyorum açıkcasıı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam cüsse yetiyor ise nmax direk sıfır al belki xmax den sonra biraz yavaş gelir ama 50 bin yaparsın kendin benim mtorum arızalandı millete minnet etmektense yürüyerek gidiyorum işe

hocam cüsse yetiyor ise nmax direk sıfır al belki xmax den sonra biraz yavaş gelir ama 50 bin yaparsın kendin benim mtorum arızalandı millete minnet etmektense yürüyerek gidiyorum işe

Üstadım çok küçük gelir kullandım motoru bisiklet gibi oldu üstünde tabi yürümekden minnetten iyidir

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim by 1,86 kilo 85 ben begendim 2. elden ağzım yandı türkçesi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar