hakansenturk kullanıcısının son içeriği

1. H

Honda CB500 Hornet Alınır Mı?

Hocam tercih edebileceğiniz bir sürü model varken bence cb500 hornete o paraları vermek makul değil. Ocakta şubatta 372bine satılan motorun bugün bayi fiyatı 435bin lira. Euroya dolara da zam yok. 62bin lira birden fiyat koymak nedir be, şu piyasada kim verecek o paraları bir türlü anlamadım...
  2. H

CC Yükseltmek İçin Kaç KM Deneyim Gerekli

kendini bilmekten kastım altındaki motosiklete hangi hızlarda hakim olabiliyorsun, hangi hızlarda öngöremeyeceğin şeylerle karşılaştığında refleks gösterebiliyorsun, hangi koşullarda trafik toplumu içerisinde bulunan diğer insanlar hata yaptığında hatalarını tolere edebiliyorsun? mesela Barkın...
  3. H

3 tamirci tarafından dolandırıldım, kendim yapıcam. yardım lazım. kanuni seyhan 250 çalıştırma sorunu. sabit başlık

düz kontak yaparken birbirine bağlanan akü kablolarına marş motoru kablosunu temas ettirmek gerekiyor, akü kablolarını birbirine bağladığın gibi marş motoru kablosunu akü kablolarına bağlarsan çarpılmasan da marş motorunu kucağına alır sanayi yolunu tutarsın. 1740672313 verilebilir. koldan...
  4. H

50binde r25?

Hocam adımız Hakan diye olan niye bize oluyor peki ben de bu işi anlamadım :) 23000km mt-25 kullandım, bilirsiniz aynı blok. Sattığım kişi arkadaşımdı, verdiğim paranın üstünü vereyim geri alayım dedim yok ben motordan memnunum satmayı düşünmüyorum dedi. :) Hakan’lar olarak motosikletlerin...
  5. H

3 tamirci tarafından dolandırıldım, kendim yapıcam. yardım lazım. kanuni seyhan 250 çalıştırma sorunu. sabit başlık

Hocam pahalı dediğiniz orijinali 450-500 civarına halledilebiliyor. Ucuz yolla halletmek istiyorsanız cg kontakları 250 lira civarında. Ama kontağı değiştirmenize rağmen sorun giderilmeyebilir, tamircilerin çoğu nereye bakacaklarını bilmezler. Böyle durumlarda kontak değişince kesin çalışacağı...
  6. H

50binde r25?

Hocam asıl uzak durulması gereken motorlar onlar oluyor zira hatasız denilen r25’ler tamam kazaya karışmamış oluyor ama blokta herhangi bir sorun olup maddiyat kısmı giderilemeyince piyasa fiyatının altına ustaya bırakılmış olma ihtimali de var o tarz bir durumsa eğer. İlk sahibi ustaysa alınır...
  7. H

CC Yükseltmek İçin Kaç KM Deneyim Gerekli

Hocam Barkın abinin kazasını ben 15 temmuz şehitler köprüsünde, eski adıyla boğaziçi köprüsünde, istanbul’daki herkesin daha net anlayacağı dilde birinci köprüde oldu diye hatırlıyorum. Yanlış mı hatırlıyorum acaba? Tabi bu kazada kendisinin kusuru olmadığı gerçeğini değiştirmiyor orada...
  8. H

600cc 4 silindir naked motosiklet kararsızlığı

4 silindir alırken tercih sebebinin ses yapmak olduğunu veya “millete hava atmak” olduğunu tam olarak nereden çıkardınız anlayamadım. Öyle olsa neden tekrar mt-25 almayı düşüneyim ya da 500lük 750lik hornetlere bakayım mt-07lere bakayım bu motorlar çift silindirli değil mi? Motor alırken mt-25...
  9. H

E hocam, eski 4 silindir supersport bloklu makineler için herkes sorun yaşatır canı alınmıştır diyor. Yeni model iki silindire bakınca fiyatları pahalı geliyor. En son ulan dedim yine sıfır mt-25 alıp geçeyim en azından başıma ne geleceğini bilirim. Onda da yamahanın elinde motor yok. Şu an...
  10. H

Gerçekten temizini bulabilirsem halen xj6 bakıyorum hocam. Geçmişi bilinen, sağlam ikinci el bir xj6 da alabilirim fiyatlarına bakılınca zaten alındıktan sonra elimde yapılması gerekenler için bir miktar para kalır vaziyete geliyorum. En azından dediğiniz gibi blok kısılmış olduğu için sağlam...
  11. H

Hocam şöyle; elimde nakit olarak 310bin civarı param var 20binlik de kredi kartı. Daha yukarı çıkmıyor. Krediyle babama araba aldığım için ne kredi alabiliyorum ne limit yükseltebiliyorum borcum var. Ne kadar zorlarsam zorlayım o lütuf gerçek olmuyor yani. Sağdan soldan borç isteyip motosiklet...
  12. H

İkinci el motor için risk almaya değmeyeceğine karar verdim hocam. 4 silindir konusunda pek fikrim yoktu iyi gidiyor diye almak istiyordum ama araştırınca beni maddi-manevi iki türlü de yoracağını akıl ettim sonunda. Nerde patlayacağını bilemeyiz. Patlatırsak 4 silindirin parçasıydı ustasıydı...
  13. H

Baktım ama düşündüğüm bütçeye sizin motor da biraz tuzlu geliyor hocam ya. Motosiklete o kadar para vermeyi istemiyorum bir yandan. Maksimum 300-350 civarı verebileceğim için hiç oturup pazarlığına girip birbirimizin canını sıkmaya üzmeye gerek yok, motorunuzun piyasası zaten belli. Benim...
  14. H

Kask olarak 3 kaskım var agv k6s, arai rx7 evo samurai ve ls2 thunder. Diğer ekipmanların detaylarını vermeyeceğim ama revit eldiven, revit bot, dainese mont ve mont içi sırt ve göğüs korumam var. 4 silindir olacak diye kesin bir şart yok tabii ama 4 silindirli makinelerde genelde gidişi de...
  15. H

Abs olmayan motosiklet zaten Türkiye asfaltlarında kullanılamaz gibi bir şey. Yeni dökülen asfaltlar bile ne yazık ki üzerinden bir süre geçtikten sonra lastikler ne kadar iyi olursa olsun tutmamaya başlıyor. Ani frende arka teker kızaklama yapmaya başladığı zaman motosiklet konusunda ne kadar...