hakaniko kullanıcısının son içeriği

1. H

Nmax 155 bakım aralığı hakkında 3bin - 6bin km

Selamlar. Yakın bir zaman önce nmax 155 aldım. 12bin bakımı geldi. Normalde bakım aralığı 6bin km'de bir. Eski sahibi 3bin km'de bir yaptırmış sürekli. En son 9bin km de girmiş bakıma. Ben yine de şimdilik 3bin km sonu olan 12bin km de yaptıracağım. Ancak sonra tekrar 18bin de mi gireyim...
  2. H

Anahtarı Kaybettim.

Selamlar. Bajaj Boxer motorum var. Aldığımda tek anahtarı vardı. 3-4 gündür kullanmıyordum ve bulamadım anahtarı. Komple set 100-120tl civarında. + işçilik ile en az 150 tl diyelim. Uygun fiyata kontaktan yeni anahtar üretebilen yerler var mıdır maslak sanayi civarında? Yoksa yeni kilit mi...
  3. H

4000-4500 civarı motor tavsiyesi

Merhaba. 125cc mondial ve R25 sahibiydim 1 sene önceye kadar ancak araba almam gerektiği için satmak durumunda kaldım motoru. Şimdi borç harç hala devam ediyor ancak ayağı kesmelik tipi güzel bir motor alayım diyorum. Birkaç seçenek oluşturdum. Özellikle tarz sıkıntım yok. 1. Mondial 180 z-one...
  4. H

Tek HGS ile iki motosiklet?

2 tane motorum var. Birisini yakın zamanda satacağım için ona HGS almak istemiyorum. Diğer motorumun üstüne HGS alıp ikisinde birden kullansam nasıl bir durum olur. Okumazsa ceza garanti ancak okursa sıkıntı yaşar mıyız deneyen test eden varmı?
  5. H

R25 yol bilgisayarı hakkında

Selamlar. 2 gün önce bir R25 aldım. Ancak yol bilgisayarı L/100km olarak değil de km/L olarak gösteriyor. Bunu nasıl değiştirebilirim?
  6. H

Far aynası kararması

Merhabalar. Motorun far aynaları kararmış. Gece önümü görmekte çok zorlanıyorum. Yenisi ebay veya aliexpress te 85 90 dolar civarı. Buna benim uygulayabilecegim etkili bir çözüm var mıdır?
  7. H

İlk kazam

Selamlar forum ahalisi. Bugün akşam saatlerinde ilk kazamı yapmış bulunmaktayım. Park halindeki bir aracın kapısını sonuna kadar açması sonucu kacabildigim kadar kaçmama rağmen kurtaramadim. Gidonun sağ tarafını vurdum kapıya. Gidon sağa dönüp sağ işaret parmağımı sıkıştırdı. Saga yalpalayip...
  8. H

Sigorta fiyatları uçmuş!

Merhabalar. İlk motorumu aldım. Mondial aggressive 125. 2011 model. Yaşım 24, plaka 34. Kasko değeri 3000-3500 arasında birşeydi. En uygun aldığım sigorta teklifi 700, sonrası 760, 1800 e kadar gidiyor bu durum. Bu nasıl bir sistemdir. Motoru 2500 e aldım. 3 sene kullansam bir motor parası...
  9. H

Arka disk kilitlendi

Merhabalar. Motoru 2 gündür kullanmıyordum. Bugün çalıştırdım sorunsuzca. 10m gidip ön ve arka fren ile durdum. Tekrar kalkamadım. Arka fren merkezi basılı kalmış. Pedal boşta. Bu şekilde 50 m kadar gittim belki açılır diye açılmadı. Öyle duruyor şuan. Nasıl acabilirim sizce?
  10. H

Akü sorunu

Merhabalar. Dün başıma bir olay geldi. Normal marşa bastım çalıştırdım yoluma devam ettim. Kapattım ve birdaha ne marş basabildim ne birşey. Farlar yanmıyor, gösterge çalışmıyor. Hep ayak ile çalıştırıyorum. Ayak ile çalıştırınca farlar ve gösterge ışığı hafiften titriyor. Bugün aküyü ölçtüm...
  11. H

Mondial Aggressive hakkında.

Merhabalar. Mayıs ayında ehliyetimi aldım. Askerlikten önce motor düşünmüyordum ancak bu motor aklımı çeldi. Forumda çok fazla bilgi yok bu motor hakkında. 1-2 konu açılmış ve eskide kalmış. 120cc 8hp motor. 4 vites. son hız 80-90km sanırım. 2. el düşünüyorum. sachs madass olarak üretilip...
  12. H

Sürücü kursu direksiyon sınavı ile alakalı

Merhabalar. Dün sürücü kursuna B den A2 için yezıldım. Son gün olması sebebiyle çok araştıramadım. Emin değilim ancak sanıyorum ki adam akıllı eğitim vermeyecekler. laf arasında 1 kere parkur gösterilecek dedi sadece. Şimdi sıkıntım şu ki eğitim vermezlerse sıkıntı yaşayacağımı düşünüyorum...

Yeni mesajlar