hakan000200 kullanıcısının son içeriği

1. H

R7 bana uygun mu?

Onu da düşündüm fakat çift silindir torkunu ve sesini daha çok seviyorum
  2. H

R7 bana uygun mu?

Merhabalar bundan bir kaç ay önce 450SR ile racing motora başladım ama motor bir kaç sıkıntı açtı ve artık soğudum. Şu an başımı ağrıtmayacak, sesi tok ve gümbürtülü, keyifli viraj yapabileceğim, güzel ve heybetli görünen, tünel ve arkadan rüzgar vs. bulduğumda da 240 civarını görecek bir motor...
  3. H

Cfmoto 450SR katalizör iptali konusu

Motoru bırakmıştım. Uzun vadede subap kontrolü yeterli oluyor mu yani hocam
  4. H

Anladım hocam son bakımda subapları kontrol etti usta ayara gerek yok dedi. Başka sebep nedir söylediğiniz?
  5. H

Merhabalar 1 ay önce 16 binde 450SR aldım. Önceki sahibi açık susturucu ile kullanıyormuş ama satarken orjinal susturucuyu takıp verdi. Sorun şu ki headers ya sonradan takılma ya da orjinal borunun katalizör kısımlarından kesilmiş ve kalınlaştırılmış o bölüm. Yani kısaca egzoz borusu boğazdan...
  6. H

250-350 bin bütçeye motosiklet önerisi

valla bakacak motor bile bulmuştum😀 1766920999 Arkadaşlar Xj 6 Diversion F, Mt 07 ve Tracer 7 aklıma yattı Xj 6 Diversion F özellikle. Bazı Triumph modelleri de var ama bulunduğum çevrede Triumph servisi yok.
  7. H

Hocam çok beğendim bu modeli düşük kilometreden kastınız kaç binler
  8. H

🥲Hornet 750 vs. için de durum farklı olmaz sanırım.
  9. H

İkinci el hocam biraz daha naked tarzı bir şey önceliğim uzun yol çok nadiren ayda 1 yapıyorum çünkü.
  10. H

Eski kasa MT-07 var aklımda şu an artçı konusu harici tam benlik motor olduğunu düşünüyorum bir de Cf Clx 700 Sport var ama o motorun da kalitesi vs. nasıldır şüphelerim var 1766854239 O fiyatlara bulunabildiğini bilmiyordum listeye aldım hocam teşekkürler
  11. H

Merhabalar halihazırda Dominar 250 kullanıyorum ve motorumu yükseltmek istiyorum. Bütçem 250-350 arasında kullanım senaryom her gün şehiriçi 10km yol, haftasonları gazlama, arada apaçilik😀 ve ayda bir kez artçıyla 250km yol. Motorun sesi ve ruhu önemli benim için gidişi de iyi olsun güven versin...
  12. H

2014 Model MT-07 alınır mı?

ne kadar hocam hornet😀
  13. H

anladım hocam teşekkürler cevaplar için dominarımla devam😀
  14. H

tamamdır arkadaşlar teşekkürler bütçem artınca yüksek modelli düzgün bir 07 alırım veya başka bir motora bakarım
  15. H

Abssiz motor sürmeye alışığım ama satıştan korkuyorum motor 50binde ben satacağımda 60 70bin olur çok zarar eder miyim satarken sizce

Yeni mesajlar