Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Motorum 1991 Bajaj chetak 2 zamanlı 150 cc bir motor , Gürcistan , Ermenistan turu sonrası artvinde iken az yağ koyarak silindiri ve pistonu çizdim . endim actım ve acmısken komple motor bloğu nu restore ettim yenı piston silindir keçeler rulmanlar vs , motoru topladım ve calıstırıp bırıkı tur...
Bajaj Chetak ım var 2zamanlı 145 cc scooter bilindiği üzere benzın deposuna yağ eklıyorum 1 lıtreye bır kapak gelecek sekılde .. bugün benzin aldım yağım da bitmişti ve pompacı bana 2t yağı olmadıını söyledi bende az ilerdekı benzınlıktede sordum ve aynı cevabı aldım ancak 4t yağ verdi ve...
motor kısa süredir bende antalyadan sürerek geldım 18 saat sürdü sorunsuz geldım ancak soğukken ilk çalıştırmalarda çalışmıoy bır tamırcı karbüratörden olabılır temızemek lazım fln dedı ancak cok anlayan bırı gbı gelmedı sadece soğukken yapıyor sızce neden olabılır ve bu scooter dan...