Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu arada Allianz sadece motor kapalı bir yerde ve kilitleri üstündeyse kasko kapsamına alıyor. Bu bana saçma geldi. Evimin önünde bir yere zincirlediysem ve çalınırsa ödeme alamıyorum yani. Ne yapacağımı bilemedim.
Merhabalar.
2024 model R25 motosikletim var. Aralık ayında sıfır km olarak almıştım. Ehliyetim olmadığı için hep otoparkta duruyordu şuan 20km'de. Zaten kullanmıyorum diye kasko yaptırmamıştım fakat bu hafta ehliyetimi aldım ve motoru kullanmaya başlayacağım için kasko da yaptırayım dedim...
Ben de tecrübesizdim ve kaskımı da birkaç ay önce aldım. Aynı senin bütçelerinde bakıyordum. Araştırmalarım sonucu HJC Rpha12 ve AGV K6S arasında kalmıştım. Gidip denedikten sonra Agv'de karar kıldım ve aldım. Sana da bu ikisini tavsiye edebilirim.
Aslında düz zeminde kaldırmaya alıştım sayılır sadece ara sıra stop ettiriyorum fakat bugün otoparktan dışarı çıkmam gerekti ve otoparka geri girerken giriş kısmında çok ufak açılı bir diklik var ve diklikte durmam gerekti. Durunca da tekrar kaldırmayı beceremedim ve olduğum yerde 4-5 kez stop...
Selamlar.
Yakın zamanda sıfır km bir motosiklet satın aldım fakat ehliyetim ve tecrübem hiç yok. Ehliyet sınavıma ve eğitimlere daha 1 ay var ve bu süre içinde kendim de pratik yapmak adına ara sıra motoru otopark içerisinde kullanmaya çalışıyorum(sadece otoparkta sürüyorum,trafiğe çıkmıyorum)...