gürkanatik kullanıcısının son içeriği

1. G

BP den benzin almak ve sonuçları

Bugun hiç bi sorunu olmayan motoruma bpden benzin aldım aldıktan sonra motor bir titremeye başladı üstünden atıcak o derece rahatsız edici gittim direk motorcuya karbüratöru temizlettim şu benzin bitsin bidaha asla bpden almam benzin 30 lira bedavadan gitti çok canımı sıktı resmen motordan...
  2. G

kanuni windy s 125 ve salcano wolf karşılaştırma

beyler 2008 8 bin km windy s mi yoksa salcano wolf 2011 7000km ama salcano içime pek sinmedi sanki kuryeden cıkmısta herseyi sıfırlanmıs gibi windy ilk sahibinden km falan orjinal bi astsubaydan hangini seçmeliyim sizce hangisi üzmez beni
  3. G

depo etiketi ve motor yardım

beyler salcano wolfla ilgili bişey sorucam bu motorun depodaki etiket falan yok hanı uyarılar falan yazan bu depo değişmişdir adam yok diyo falanda keyif içinde sökmesi saçma geldi. Bide motorun alt kısımdaki 5 6 vida pirinc renginde diğerleri normal metalik burdan motorun açılmış olma ihmalini...
  4. G

SALCANO WOLF ALIYORUM FİKİRLERİNİZ ?

İyi akşamlar arkadaşlar pazartesi kısmetse salcano wolf alıyorum 2011 model 8 bin km de istanbuldan alıp izmite gelicem. Boy 187 kilo 75 nasıl olur altımda ufak kalırmı nasıl bilirsiniz yorumları okudum olumlu ama yine bi sormak istedim.Yardımlarınız için teşekkürler :)
  5. G

2005 CBR 125 FİKİR ALABİLİRMİYİM?

iyi geceler öncelikle bi cbr buldum 2005 model 25.000 km de 4bin tl fiyatı benim hiç gönlümde yok açıkçası buna boy 187 bu altımda hepten bisiklet olucak gibi geliyor bide bunu alsam en iyi ihtmal 3500e verse bile yarın öburgun ben bunu satablırmıyım oda var kafamda fikirleriniz nelerdir?
  6. G

600CC geçiş fikirlerinizi almak istiyorum

150.000 km civarı tecrübem var.Bu yaz bi 600lük ss almaya düşünüyorum ama kendime güvenemiyorum sürmekten yana falan değilde sıkıntım hızdan onu alınca ben ne gidiyosa gitmeye calışırım diye korkuyorum bi yandanda küçük cc lerde devam ediyim bi 30 35 yaşlarına gelince alırım hem durulurum...
  7. G

Bu Ne SAÇMALIK!!

Beyler az önce biyerle görüştüm iş için garsonluk işi şef arıyomuş hadi dedim bi arıyım adam geldi yakındaymıs konustuk falan tecrüben varmı falan dedi 7 senedir otellerdeyim falan iyimiş diyo sonra şartlara bakın :D 30 lira günlük diyo sabah 9 gece 1 e kadar çalışma süresi şaka gibi sanarsın...
  8. G

Motor ve araba farkı

arkadaşlar bi sorun var bende motorda hiç sıkıntı yok yol olsun ne gidiyosa basıyorum arabaya binince bi korku alıyo su motordaki rahatlıkla nasıl araba sürerim ben ya yuze gelince araba gerilyorum motor 200 gitsin hiç umrumda değil güvende hissediyorum kendimi bu araba işini nasıl çözcem ben?
  9. G

Hayat bu mu??

Beyler hayat nedir ya böyle çalış evlen çoluk çocuk bu mudur önümüze koyulan mı herkezin yaptığımı doğru olan düşünüyorum evlen kamuya kapak at ölene kadar çalış eve bak sonuç ne yaptın mutlu oldun mu nolucak bi yanım diyo nasıl mutluysan öyle yaşa ikilemde kaldım nasıl mutlu olucaz bu hayatta...
  10. G

bu mevsimde motor almalımıyım

merhaba arkadaslar kanuni breton buldum bitane 1500dü 1200e düştü şimdi 950ye veriyim diyor 2010 model 7000 kmde temiz bi motor ilk sahibinden sizce alınır mı alsam kış geldi binilirmi zararım mı olur alıp kapıda yatırmakla ne dersiniz?
  11. G

Bretonumu satıp windy s 125 almak mantıklımı

merhaba arkadaşlar kanuni breton 125im var 12bin kmde satıp 10bin kmde kanuni windy s 125 almayı düşünüyorum ne dersiniz sizce değermi nasıldır?
  12. G

plaka değişimi sonradan yapılırmı ?

iyi akşamlar bu sigorta işini hala halledemedim ben istanbul plaka diye yüksek çıkıyor motoru alalı bir ay olmadı plakayı değiştirme şansım varmıdır bide ne kadara patlar bu bana bilginiz varmı bu işlemlerle ilgili 41 e çevircem plakayı ikametim kocaelide mümkünmüdür bu

Yeni mesajlar