plaka değişimi sonradan yapılırmı ?

iyi akşamlar bu sigorta işini hala halledemedim ben istanbul plaka diye yüksek çıkıyor motoru alalı bir ay olmadı plakayı değiştirme şansım varmıdır bide ne kadara patlar bu bana bilginiz varmı bu işlemlerle ilgili 41 e çevircem plakayı ikametim kocaelide mümkünmüdür bu

Elbette mümkün ikamet ettiğiniz yerin palakasına sahip olabilirsiniz :) sigorta maaliyeti yüksek çıkıyorsa ergo sigortadan fiyat alın ben oradan uygun bir rakama yaptırmıştım kolay gelsin :)

ergo 913 dedi motor o kadar zaten nerdeyse :) ruhsatı alamadım daha inş sıkıntı cıkmaz sigorta yaptırmadım diye ruhsatı almak için belli bi süre varmı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yapılır. /

yapılır. plakanı değiştirdikten sonra sigortadan zeyilname yaptıracaksın yeni plakana göre.eğer yeni plakana göre sigorta daha düşükse aradaki farkı sigorta şirketi iade eder.

---------- Post added at 08:28 ---------- Previous post was at 08:09 ----------

axa sigortaya yaptırdım geçen gün. en düşük o çıkmıştı. bütün sigortalardan teklif alın derim.

Plaka değiştirme sonradan olmuyor malesef. Ancak birine aynı plaka ile satıp, daha sonra kendi üzerine alırken plaka değişikliği isteyeceksin. Ama sana daha pahalıya patlar. Bence alternatif sigorta şirketlerini iyi araştırmakta fayda var.

Plaka değiştirme sonradan olmuyor malesef. Ancak birine aynı plaka ile satıp, daha sonra kendi üzerine alırken plaka değişikliği isteyeceksin. Ama sana daha pahalıya patlar. Bence alternatif sigorta şirketlerini iyi araştırmakta fayda var.

İkametiniz ile plakanın kayıtlı olduğu il farklı ise değişebiliyor artık...Fakat aynı il "içerisinde ben bunun plakasını adım ve soyadımın baş harflerini yapayım" derseniz o iş yaş.

İkametiniz ile plakanın kayıtlı olduğu il farklı ise değişebiliyor artık...Fakat aynı il "içerisinde ben bunun plakasını adım ve soyadımın baş harflerini yapayım" derseniz o iş yaş.

Sorun su ki arkadas satisi yaparken plaka degisikligini beyan edecekti. Satisi yaptiktan sonra sizin soylediginiz ise yaramiyor malesef. Ancak birine satip daha sonra plaka degisikligi beyaniyla kendi uzerine almasi gerekmektedir bilginize.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar