Gunsal1 kullanıcısının son içeriği

1. G

(İZMİR) Shoei NXR-Revit Air Tarmac Mont-Revit Jupiter 2 Mont -Venom Bayan Mont

Motosikletimi sattığım için ekipmanları satıyorum. Shoei NXR XL Beden + Tcom intercom: 1650 Lira Çok az kullanıldı temiz durumdadır...
  2. G

(İZMİR) Shoei NXR (XL)-Nolan N86 (S)-Revit Air Tarmac (XXL)-Revit Jupiter 2 (XXL)

Motosikletimi sattığım için ekipmanları satıyorum. Shoei NXR XL Beden + Tcom intercom: 1650 Lira Çok az kullanıldı temiz durumdadır. Nolan N86 S Beden: 550 Lira Artçı için alındı çok az kullanıldı. Revit Jupiter 2 XXL Beden + Revıt Seesoft Rv Sırtlık : 850 Lira Motorla birlikte almıştım...
  3. G

R25 Fanatikliği

Biraz uzun bir yazı oldu özetlemek gerekirse r25i övüp cbrı aşağılamalarına ve karşılaştığım r25 kullanıcılarının cbr kullanıyorum diye bana yaptıkları tavırlardan bahsettim yani çok önemli bir konu değil sadece fikirlerimi belirtip biraz rahatlamak istedim İyi günler motosiklet.net sakinleri...
  4. G

Yarın izmir de ülkü yarış pistinde yapılacak olan yarış

Ülkü yarış pistinde yapılacak yarışa giriş ücretli mi ücretliyse ne kadar bide karşıyakdan nasıl giderim bi bilgisi olan var mı?
  5. G

cbr 250r hız sorunu

Abilerim kardeşlerim cbr250r 2014 aldım 1 ay once rodaj bitti çarşamba günü 1000 bakimi yükseliş honda da yapildi bugün turlarken tek kisi 110 kiloyum motorda canta falan yok bende bende de sirt cantasi yoktu ne kadar gider diye tapagaz gittim boş otobanda maksimum 152ye çıkabildim motora...
  6. G

Maksimum 8bin liraya izmir içi temiz hyosung gt250r arıyoruz

Başlıkta belirttiğim gibi en az 2008 model temiz kullanılmış enjeksiyonlu hyo arıyoruz sadece izmir içi https://www.facebook.com/furkan.bele.3?fref=ts buradan ulaşabilirsiniz
  7. G

Agv K-4 Evo yorum istiyorum

Arkadaşlar Bell m1 ve Caberg v2rr ı ne internetteki ne istanbuldaki ne de izmirdeki firmalarda bulabildim sharptan 4 yıldız alması beni kuşkuya düşürdü agv k-4 evo kullanan arkadaşlar bana güvenli mi ses yapıyor mu buğu yapıyor mu kısacası + ve - lerini yazarlarsa sevinirim
  8. G

Arkadaşlar yakın zamanda caberg v2rr alan oldu mu ?

İzmirdeyim bell m1 bulamadığım için bu kaska yönelmiştim bulurum ümidiyle bu kask daha çok hoşuma gidiyor zaten bugün kahramanları gezdim bütün aksesuarcılara baktım hiç birinde yok motosikletim.net ve motosikletaksesuarları.com.trye mail attım 2sinde de yoktu ilanlar hala durmasına rağmen biraz...
  9. G

Bu ayna ne markadır ve nerden bulabilirim

Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi cbr 250r motoruma takmayı düşünüyorum ayna videoyu çeken arkadaşın motorundaki ayna https://www.facebook.com/photo.php?v=10152092140496403&set=vb.324456531402&type=2&theater
  10. G

Ekipman seçimime yorum istiyorum

Evet abilerim kardeşlerim motosikletimin gelmesine 20 günden kısa süre kaldı cbr 250r kırmızı rengini sipariş ettim bu sürede otoparkımı hallettim önünde araçlar vardı girişin duba koydum girerken motorun altı vurmasın diye çimento döküp eğim yaptım şimdi geldi sıra ekipman ve güvenlik...
  11. G

İzmir'de bell m1 kask nerede satılıyor?

Evet abilerim kardeşlerim motorumu sipariş ettim cbr 250r 2014 model kırmızı renk şimdi o gelene kadar ekipmanlarımı tamamlayacağım kask olarak bell m1 mont olarak revit tarmac ve eldiven olarak chevron a karar verdim yalnız kahramanlarda ve karşıyakadaki 2 motorcuda aramama rağmen bell kask...
  12. G

Honda Cbr 125r 2014 gelmeyecek mi ?

Arkadaşlarım abilerim hepinize iyi günler dilerim bu yılın şubat ayında ehliyetimi aldım sonunda cbr 125r almaya karar verdim kesinlikle 0 almak istiyorum ve bu modelde kararlıyım lütfen 2.el al veya şu modeli al gibi öneriler sunmayın çünkü sorunum o değil sorunum şu İzmir Karşıyaka'da ikamet...
  13. G

İzmirde hyosung satan yerler

başlıkta belirttiğim gibi siteden sadece 3 bayi bulabildim ama satan başka yerler olduğunuda biliyorum fakat ellerinde yok sipariş üzerine getiriyorlar bende üstüne binip görmeden sipariş vermek istemiyorum showroomunda hyosung gt250 ve hyosung gv250 olan bir yer biliyor musunuz tercihen...
  14. G

Mont ve eldiven önerisi

Şimdilik yazlık eldiven ve mont alacağım yani 2sinide yazlık önerirseniz sevinirim eldiven için ayırdığım maksimum bütçe 150 lira mont içinde 300 lira ayırdım. Kask olarak uzun araştırmalar sonucunda bell m1 alma kararı aldım.Alacağım desen bu: Kaskla uyumlu olacak ve koruması iyi olan ürünler...
  15. G

İzmir'de ehliyet almak için randevu var mı ?

Öncelikle herkese merhaba forumda yeniyim kendimi tanıtayım 17 yaşındayım İzmir Karşıyakalıyım kusura bakmayın konu fazlalığı yapıyorum ama araştırmama rağmen öğrenemedim emin direksiyon'da 10 derslik eğitim aldım herkese tavsiye ederim fiyat pahalıda olsa gerçekten kaliteli bir yer test...

Yeni mesajlar