Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Motosikletimi sattığım için ekipmanları satıyorum.
Shoei NXR XL Beden + Tcom intercom: 1650 Lira
Çok az kullanıldı temiz durumdadır.
Nolan N86 S Beden: 550 Lira
Artçı için alındı çok az kullanıldı.
Revit Jupiter 2 XXL Beden + Revıt Seesoft Rv Sırtlık : 850 Lira
Motorla birlikte almıştım...
Biraz uzun bir yazı oldu özetlemek gerekirse r25i övüp cbrı aşağılamalarına ve karşılaştığım r25 kullanıcılarının cbr kullanıyorum diye bana yaptıkları tavırlardan bahsettim yani çok önemli bir konu değil sadece fikirlerimi belirtip biraz rahatlamak istedim
İyi günler motosiklet.net sakinleri...
Abilerim kardeşlerim cbr250r 2014 aldım 1 ay once rodaj bitti çarşamba günü 1000 bakimi yükseliş honda da yapildi bugün turlarken tek kisi 110 kiloyum motorda canta falan yok bende bende de sirt cantasi yoktu ne kadar gider diye tapagaz gittim boş otobanda maksimum 152ye çıkabildim motora...
Başlıkta belirttiğim gibi en az 2008 model temiz kullanılmış enjeksiyonlu hyo arıyoruz sadece izmir içi
https://www.facebook.com/furkan.bele.3?fref=ts buradan ulaşabilirsiniz
Arkadaşlar Bell m1 ve Caberg v2rr ı ne internetteki ne istanbuldaki ne de izmirdeki firmalarda bulabildim sharptan 4 yıldız alması beni kuşkuya düşürdü agv k-4 evo kullanan arkadaşlar bana güvenli mi ses yapıyor mu buğu yapıyor mu kısacası + ve - lerini yazarlarsa sevinirim
İzmirdeyim bell m1 bulamadığım için bu kaska yönelmiştim bulurum ümidiyle bu kask daha çok hoşuma gidiyor zaten bugün kahramanları gezdim bütün aksesuarcılara baktım hiç birinde yok motosikletim.net ve motosikletaksesuarları.com.trye mail attım 2sinde de yoktu ilanlar hala durmasına rağmen biraz...
Evet abilerim kardeşlerim motosikletimin gelmesine 20 günden kısa süre kaldı cbr 250r kırmızı rengini sipariş ettim bu sürede otoparkımı hallettim önünde araçlar vardı girişin duba koydum girerken motorun altı vurmasın diye çimento döküp eğim yaptım şimdi geldi sıra ekipman ve güvenlik...
Evet abilerim kardeşlerim motorumu sipariş ettim cbr 250r 2014 model kırmızı renk şimdi o gelene kadar ekipmanlarımı tamamlayacağım kask olarak bell m1 mont olarak revit tarmac ve eldiven olarak chevron a karar verdim yalnız kahramanlarda ve karşıyakadaki 2 motorcuda aramama rağmen bell kask...
Arkadaşlarım abilerim hepinize iyi günler dilerim bu yılın şubat ayında ehliyetimi aldım sonunda cbr 125r almaya karar verdim kesinlikle 0 almak istiyorum ve bu modelde kararlıyım lütfen 2.el al veya şu modeli al gibi öneriler sunmayın çünkü sorunum o değil sorunum şu İzmir Karşıyaka'da ikamet...
başlıkta belirttiğim gibi siteden sadece 3 bayi bulabildim ama satan başka yerler olduğunuda biliyorum fakat ellerinde yok sipariş üzerine getiriyorlar bende üstüne binip görmeden sipariş vermek istemiyorum showroomunda hyosung gt250 ve hyosung gv250 olan bir yer biliyor musunuz tercihen...
Şimdilik yazlık eldiven ve mont alacağım yani 2sinide yazlık önerirseniz sevinirim eldiven için ayırdığım maksimum bütçe 150 lira mont içinde 300 lira ayırdım.
Kask olarak uzun araştırmalar sonucunda bell m1 alma kararı aldım.Alacağım desen bu:
Kaskla uyumlu olacak ve koruması iyi olan ürünler...
Öncelikle herkese merhaba forumda yeniyim kendimi tanıtayım 17 yaşındayım İzmir Karşıyakalıyım kusura bakmayın konu fazlalığı yapıyorum ama araştırmama rağmen öğrenemedim emin direksiyon'da 10 derslik eğitim aldım herkese tavsiye ederim fiyat pahalıda olsa gerçekten kaliteli bir yer test...