- Konu Yazar
Arkadaşlarım abilerim hepinize iyi günler dilerim bu yılın şubat ayında ehliyetimi aldım sonunda cbr 125r almaya karar verdim kesinlikle 0 almak istiyorum ve bu modelde kararlıyım lütfen 2.el al veya şu modeli al gibi öneriler sunmayın çünkü sorunum o değil sorunum şu İzmir Karşıyaka'da ikamet ediyorum Honda Yükseliş var burada orası mayıs ortasında 2014 cbr 125r gelecek demişti 1 hafta önce aradım bana haziran ortasında geleceğini söyledi sonra izmir'de olan başka honda bayilerini aradım 1 tanesi ne zaman geleceğinin belli olmadığını geri kalan 2 tanesi 2014 cbr 125in türkiyeye gelmeyeceğini söyledi şu sıralar İzmir'de bayiden 0 cbr 125r 2014 modelini alan varsa bayi ismini söylerse çok mutlu olurum birde sorum şu gerçekten dedikleri gibi 2014 modeli getirilmiyor mu ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:42 ----------
yok mu bilgisi olan ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:57 ----------
Arkadaşlar hiç mi bilen yok gerçekten bunu öğrenmek benim için çok önemli
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:42 ----------
yok mu bilgisi olan ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:57 ----------
Arkadaşlar hiç mi bilen yok gerçekten bunu öğrenmek benim için çok önemli