Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar r125i satılığa çıkardım sahibinden.com'dan biri beyaz 2011 30.000kmde kawasaki ninja 250r ile takaslamak istediğini söyledi benim motoru arkadaşına verecekmiş arkadaşıda ona borçlanacakmış kawasakinin parça fiyatları ve ankarada servisi var mı bilmiyorum.Sol grenaj ve amortisör...
R125 satıp CBR250 almayı düşüyüroum arkadaşlar malum parçası daha ucuz daha uygun ve 250cc sizce 9000e r125'i satıp üstüne 1000 daha koyup CBR almalı mıyım 10.000 tlye temiz CBR bulunur mu ki :(
İyi günler r125 aldım başlangıç için bakıma gittiğimde debriyaj balatası bitmek üzere dediler bana.Durduğunda boşa alıp debriyajı sıkıp 1e attığımda hafif motosiklet öne gidiyor acaba debriyaj balatası sonuna mı gelmiş.Şimdiden teşekkür ederim ilginiz için.
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve ilk motosikletim YZF R125 yeni aldım 2013 model mavi boyum 1.83 kilom 75.Bu motoru kime sorsam pahalıya almışsın diyor 9500tl 12bin kilometrede kaza kaydı yok sadece bi yerde kaynak ve sol altta ufak bir çizik var o kadar .Çok hoşuma gidiyor görünüşü ve gaz...