YZF R125 Baskı balata

İyi günler r125 aldım başlangıç için bakıma gittiğimde debriyaj balatası bitmek üzere dediler bana.Durduğunda boşa alıp debriyajı sıkıp 1e attığımda hafif motosiklet öne gidiyor acaba debriyaj balatası sonuna mı gelmiş.Şimdiden teşekkür ederim ilginiz için.

Birileri daha yazsın bakalım ilk vitesli motosikletim olduğu için bilmiyorum normal mi :) teşekkür ederim

Motosiklet kaç bin km'de? Çok zorlanmadiysa 125cc bir motosikletin debriyaj balatasini kolay kolay bitiremezsiniz en az 30bin km gider

motorun selesinden ayakların yere basacak şekilde kalk, debriyajı sık, motoru 1 e tak. debriyaj sıkılı olduğu halde motor gitmeye çalışıyorsa, hatta ufak ufak gidiyorsa değişmesi gerek.

kolay gelsin.

Sadece 1e taktığım an birazcık öne gidip geliyor o kadar.Dediğim gibi sadece bi öne gidip geliyor debriyajdan çeksemde sıksamda gitmiyor gaz vermedikçe efendim.

Son düzenleme:
Sadece 1e taktığım an birazcık öne gidip geliyor o kadar.Dediğim gibi sadece bi öne gidip geliyor debriyajdan çeksemde sıksamda gitmiyor gaz vermedikçe efendim.

acaba kavramasını ayarlayarak hallolabilir mi düzgün (insan gibi para koparma amaçlı olmayan biri) ustaya baktırmakta fayda var.

yada kendiniz de bunu yapabilirsiniz. bir çok video mevcut google dan bir aratın. hem debriyaj kolundan, hem de debriyaj motor bağlantı kısmından ayar yapılarak kavrama geriye çekilebilir diye düşünüyorum.

kolay gelsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar