gsxr1000r kullanıcısının son içeriği

1. G

R25 almak

Onceki mesajlarimda da bahsettigim gibi hocam,piyasasi canli bir motor almam lazim. Yoksa GSX250R alabilirdim ama dedigim gibi cok fazla yok bu motordan bizim ulkemizde. Cinlilerin tarafina hic girmek istemiyorum zaten cin motorumu da yeni sattim. Satabilecegim zaman kolay deger...
  2. G

R25 almak

Valla o paralara temiz CBR500 bulamadım ben. 270 liraya düşük kilometre r25 almak da var 10 yaşında 60-70 binde cbr500 almak da. Zaten r25 in piyasasi daha hızlı,cbr500 e giremem arkadaşlar
  3. G

R25 almak

Keşke umut usta gibi işini düzgün yapan birini bulabilsem yaşadığım yerde. Manisa-İzmir-Balıkesir arası bakıyorum buralarda da güvenilir ekspertiz kaç tane vardır orası şüpheli
  4. G

R25 almak

Merhabalar,yaklaşık 3 yıllık 125cc serüvenimden sonra motorumu sattım ve 250cc sınıfına geçmeye hazırlanıyorum. Almayı planladığım model yzf r25,zaten uzun zamandır hayalimdi ilk defa birinin altında gördüğümde beni acayip cezbetmişti. Ayrıca bildiğim kadarıyla bizim ülkede en çok piyasası olan...
  5. G

cfmoto 450sr alınır mı?

CBR 250'nin temizini bulmak çok zor ben olsam bulaşmazdım
  6. G

Hangisi daha mantikli

Hiçbiri
  7. G

5-6 bin lira civarında mont önerisi

Sorum başlıktaki gibidir. Kış mevsimi yaklaştığı için önceliğim kışlıktır. Dört mevsimlik de düşündüm ama kışın sıcak tutup tutamayacağı konusunda şüphelerim var. Ve montlarda dirsek koruması oluyor mu? Kullanan arkadaşlar düşüncelerinizi bekliyorum.
  8. G

Motora geniş lastik taksak ne olur?

Lastikçiye gidip maşa arası mesafeyi ölçtürün. Tahminlerime göre büyük ihtimalle sığar yeni lastikler.
  9. G

Birbirimize olan bu öfke niye ?

Herkes kendi malını güzelleme peşinde. Sonuçta kimse yoğurdum ekşi demez. En basiti 125cc motorlar mesela. 2 yıldır Drift L kullanıyorum kendi çapımda ufak tefek tamir,bakım işlerini de yapıyorum. Bundan birkaç ay önce RTR200 alan arkadaşım sırf Çin malı motora biniyorum diye bana...
  10. G

Tvs 110 jupiter 2015 model on far pit pit yaniyor

Rölantide motor fazla elektrik üretmediği içindir. Daha önce cup motor da kullanmıştım şu anda aktif olarak Jupiter 110 da kullanıyorum hepsinde vardı bu durum
  11. G

SRK 125R Rodaj bakımı sonrası

Kullanım kılavuzunda nasıl yazıldıysa öyle yapmalısınız. SRK 125R kullanım kılavuzunda ilk 800 km boyunca 5000 devir altında,800 km ve 1500 km arası 7500 devir altında gidilmesi gerektiği yazıyor.
  12. G

ilk motor

her şeyden önce trafiği analiz etmeyi öğrenmelisiniz. kullanması kolay, scooter tarzı bir şey ile başlayın. böylece odağınız motorda değil trafikte olur
  13. G

Arka amortisördeki tüp ne işe yarar

Arkadaslar motorum drift l arka amortisorde tüpler var bunların ne ise yaradığını bilen var mı? Birazcık kurcaladim içinde hava tutmak için siboplar falan var ne işe yaradığını tam olarak anlayamadım
  14. G

Drift L ile uyumlu lastik

Gidişi benim için çok önemli değil sadece virajlara daha iyi girmek istiyorum
  15. G

Drift L ile uyumlu lastik

Arkadaşlar merhaba motorum için yeni lastik bakıyorum. Motorun orijinal lastik ölçüleri arka 130 70 17 ön ise 90 90 17 ben bu motora Michelin Pilot Street takmak istiyorum ama o lastiğin de ön için 90 ebadı yok 100 80 17 var. Öne 100 80 17 taksam sığar mı aranızda takan veya bilgi sahibi olan...

Yeni mesajlar