Motosikletin plakası neydi ?Motorumla 500km bakımına girdim yağı felam değişti motorla artık basabilirmiyim? 8000 9000 devirlere dayanabilirmiyim?
Kral öğrenirsen foruma sağ sola haber ediverde aman diyelim denk gelmeyelim motora birimizin elinde patlar vallahiMotosikletin plakası neydi ?
Harbiden. Motosikleti satamadan elinde kalır gibiKral öğrenirsen foruma sağ sola haber ediverde aman diyelim denk gelmeyelim motora birimizin elinde patlar vallahi![]()
8000 9000 lere dayanmadık daha dayanabilirmiyim öğrenmek istiyorum nasıl yapıcaz?Harbiden. Motosikleti satamadan elinde kalır gibi![]()
daha basmadım kralKral öğrenirsen foruma sağ sola haber ediverde aman diyelim denk gelmeyelim motora birimizin elinde patlar vallahi![]()
Hızlı yaşa, genç öl demişler. Sen yavaş yaşa, geç öl bir şey olmaz.8000 9000 lere dayanmadık daha dayanabilirmiyim öğrenmek istiyorum nasıl yapıcaz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
daha basmadım kralöğrenmek istiyorum 7000 deviri geçmiyorum
yanlış anlaşılma olmuş ben 7kyı geçmiyorum zaten 700kmde şuan 9 a dayanabilirmiyim diye sormuştum herkes linçlemişbu arkadaş bu motoru yakına parçalar, benden demesi..
bu forumda adettir. Herkes trolleryanlış anlaşılma olmuş ben 7kyı geçmiyorum zaten 700kmde şuan 9 a dayanabilirmiyim diye sormuştum herkes linçlemiş![]()