grk64 kullanıcısının son içeriği

1. G

Hurda Motorsiklet Bulmak

Merhabalar Bi Projem için Motoru Çalışır halde hurda motorsiklet bulmam gerekiyor Bu şekildeki motorları nerden bulabilirim ?
  2. G

Cbr 125 parçaları almak öneri

Merhabalar geçen gün motorum oldugu yerde yan yattı hafif egimli bir yerdi sag gidon büküldü sag ayna sag manet kırıldı şimdi honda servisinden fiyat aldım Sag gidon -100tl Sag ayna - 100tl Sag manet - 35 tl Dokuyucudan baktım ayna kat kat ucuz gidon 60 tl dokuyucudqn alsam sorun olurmu sizce?
  3. G

Hava Filtresi Tavsiyesi

Merhabalar 2015 Model Bir Cbr 125R sahibiyim bir adet egzoz sipariş ettim arkadaşlarımda Hava filtresi tavsiye ettiler sesi toklaştırdıgını söylediler Aranızda deneyen varmı Sesin Fazla Çıkması degilde Tok çıkmasına bir katkı saglıyormu Hava filtreleri Birde Önerdiginiz Hava filtresi nedir ?
  4. G

CBR 125 Egzoz Tavsiyesi

Öncelikle Merhabalar Geçen Gün Motoru Devirdim Oldugu Yerde Eksoz Biraz Hasar Gördü Bende Aklımdaki yeni egzoz işini hayata geçireyim dedim güzel bir egzoz önerisi olan varmı 1000 tl ye kadar birde kısa tüp uzun tüp olması seste fark edermi yakıtta çok oynama olurmu NOT: TEK SİLİNİDRE EGZOZMU...
  5. G

Cbr 125 ile uzun yol tavsiyesi

Merhabalar bir adet :) cbr 125 - 2015 im var şuan tamamen orjinalde uzun yol yapmayı düşünüyorum bana tvsiyeler verirseniz memnun olurum yanıma ne almam gerekli nerde konaklayabilirim (cadır) efsane olur aslında falan filan birde----- Lastik Önerirmisiniz Malum tekerler IRC --- başlamışlıgı...
  6. G

Go Pro Önerisi

Merhaba Bir Adet Go Pro 3 Almayı Düşnüyorum Ama Ne NEdir Hiç Anlamam Sizden Yardım İstiyorum Bana Mikrafon Takabilecegim Güzel Görüntü Veren Pili Uzun Giden Bir Go pro 3 Önerin Fakat Çok Pahalı Olmasın En en Max 1000 TL PAram Var Bu Fiyatların altında Yoksa Altarnetif Önerin :D
  7. G

Bajaj 200RS Vs CBR 125R

Öncelikle Konuyu cbr 125 ile 200rs yi kapıştırmayı düşündügümden açmıyorum dikkat çekmesi amaçlı başlık açtım Öncelikle Sorum Şu Cbr 125 Motorum Var Bu Motordan Sıkıldım Degiştirmeyi düşünüyorum Hem Biraz Motoru Büyütmüş Hemde Çok Masraf Yapmış Olmamak İçin 200Rs Düşündüm Siz Olsanız Ne...
  8. G

Ehliyet Sınavından Geçmişmiyimdir Sizce ?

Merhaba Geçen Hafta Olan Ehliyet Sınavına girdim Sonucları Hatırladıgım Kadarıyla Kontrol Edip Şu Sonuca Vardım Trafik 5 Yanlış Saglık 5 Yanlış Motor 0 Yanlış Toplam 50 Soru Var Sizce Geçmişmiyimdir Kalmışmıyımdır.
  9. G

R25 Kullanıcıları Birkaç Sorum Olacak

Merhaba Ben cbr 125 Sürücüsüyüm ve r25 e geçicem benim düşüncem şu yöndeydi ben motoru haziran gibi falan alayım şimdi alırsam dayanamam sürerim hasta olurum Hem Kaza Riskim Artar V.b Hemde 2016 Modelleri Çıkınca 2015 biraz daha ucuzlar daha ucuza almış olurum diyordum son zamanlarda r25...
  10. G

CROSS Lastik İle Asfalt Deneyimleriniz ?

Merhaba wr 125 R Almayı pilanlıyorum cross lastikleriyle asfaltta neler başıma gelir kaç km hız yapabılırım virajlara kaçla girmem gerekir birde wr 125r in orjinal lastikleri tam cross lastigi gibi degil onlarla neler yaşarım degerli yorumlarınızı Bekliyorum.
  11. G

Cross İçin Ekipman ÖNERİSİ

Arkadaslar Gün İtibariyle Cbr 125r ımı Satıp wr 125 R Almaya Karar Verdim Bana Kask Ve Kıyafet Önerirmisiniz Limit 700 TL MaX Ayrıca Suan Kullandıgım Kıyfetimi Kullansam Cok gülünçmü olurum
  12. G

YAMAHA WR125 X Kullanıcıları İçeriye <-------

Merhaba arkadaslar wr125 almak istiyorum fakat aklımda soru işaretleri var öncelikle üstündeki lastik araziye gelirmi ? eger gelmez diyorsanız http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2012-model-tertemiz-wr-125r-234197105/detay deki gibi birşey bana ne kadara patlar bunun + - leri...
  13. G

Cross Motor Önerisi

Merhaba Kafamda cross alma düşüncesi var ama alacagım cross uzun ömürlü bisey olsun yakıtı az olsun istiyorum birde sürekli olarak memlekte gidip geliyorum yaklasık 40km bu yolda beni üzermi cross? Limitim Max 10Bin tl Motor Tecrübem var 4 Zamanlı Güzel Bi Croos Almak İstiyorum
  14. G

Megelli 250r

Merhaba Arkadaslar Bende Cbr 125 Var Bunu Satıp Megelli 250r Almayı düşünyorum sizce megelli nasıl bir motor kullanan arkadaslar yorum yaparsa memnun olurum.
  15. G

CBR 125 - 2015 PARÇA FİYATLARI BİLEN ?

Merhaba Arkadaslar Yaklasık 1 hafta once Kaza Yaptım Motor yan Yattı Servise VErdim motoru ön cam altı parçayla içindeki aynaları tutan demiri degiştirdi (200) TL Yan grenajda Yaklasık 2 santim Genişlikte 1 santim Uzunlukta Bi Sürtme izi Bulunmakta Pek Hoşnut Degilim Bu durumdan Degiştiresim Var...