CBR 125 Egzoz Tavsiyesi

Öncelikle Merhabalar Geçen Gün Motoru Devirdim Oldugu Yerde Eksoz Biraz Hasar Gördü Bende Aklımdaki yeni egzoz işini hayata geçireyim dedim güzel bir egzoz önerisi olan varmı 1000 tl ye kadar birde kısa tüp uzun tüp olması seste fark edermi yakıtta çok oynama olurmu
NOT: TEK SİLİNİDRE EGZOZMU TAKILIRMIŞ YEAAA Diyecekler Konudan ufak ufak 2 lesin pek saygılı davranmam.

bende de cbr250 var. takmak istiyordum egzoz tepkiler yüzünden vazgeçtim. ama cbr 125 e tiger taktır bence karbon olandan. hafifler motor.

Ben 2 egzozuda yakından dinleme fırsatım oldu şahsi kaanatım GPR egzoz tiger yüksek devirde inceliyor GPR her devirde tok onun için GPR egzoz.

oldugun yerde motor deviriyorsan egzoz dan once git bi eğitim al.

Cbr125 de tigeri dinlemiştim rölantide falan cok hoştu sesi yüksek devirlerini bilmiyorum tiger al

Ukelalık egitimini aldıgınız yerde veriyolarsa alırım baya kaliteli biryermiş -bulut59

Fiyat konusunda bilğim yok.Ama Gpr hem abartı değil, hemde güzel geliyor sesi...

NOT: TEK SİLİNİDRE EGZOZMU TAKILIRMIŞ YEAAA Diyecekler Konudan ufak ufak 2 lesin pek saygılı davranmam.

Bunu demek yerine ;

'' Ben kararımı verdim , tek silindirde olsa egzoz takmak istiyorum, önerilerinizi bekliyorum , teşekkür ederim '' demek çok mu zor ?

Sen burda o kişiye saygılı davranmayınca o kişinin çok umrumda mı sanıyorsun ?

Son düzenleme:
arkadaşımda dragstar var ve öyle bir egzosu var ki yüzlerce metre öteden bile duyuluyor sesi. neyse geçen gün beraber gezdik ettik eve geldik, benim evin önünde vedalaştık falan.ben motoru koydum ki kapının önünde dedemle karşılaştım. kaşları çatmış ;

+o giden senin arkadaşın mıydı
- evet dede
+o nasıl motor öyle,traktörden çok ses çıkarıyor. bu arkadaşın bulgaristan'da olsaydı (55 yılını bulgaristan'da,komünizm rejiminde geçirmiş bir adam)önce motoru elinden alırlardı. sonra para cezası. sonra ehliyeti elinden alırlardı. tekrar kursa gidip ehliyet alırdı.
+ valla burda öyle değil dede ne yapalım..

komünizm çöktü artık gerçi, şu anda kanunlar bu kadar katı değil ama dedemin asıl anlatmak istediği;arkadaşımın insanları gereksiz yere rahatsız ettiğiydi. bence hiç elleme,böyle kalsın.

Bunu demek yerine ;

'' Ben kararımı verdim , tek silindirde olsa egzoz takmak istiyorum, önerilerinizi bekliyorum , teşekkür ederim '' demek çok mu zor ?

Sen burda o kişiye saygılı davranmayınca o kişinin çok umrumda mı sanıyorsun ?

Öyle desem bile boş yorum atacaktınız ki böyle dememe ragmen yorum atma ihtiyacı duyuyorsunuz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:36 ----------

arkadaşımda dragstar var ve öyle bir egzosu var ki yüzlerce metre öteden bile duyuluyor sesi. neyse geçen gün beraber gezdik ettik eve geldik, benim evin önünde vedalaştık falan.ben motoru koydum ki kapının önünde dedemle karşılaştım. kaşları çatmış ;

+o giden senin arkadaşın mıydı
- evet dede
+o nasıl motor öyle,traktörden çok ses çıkarıyor. bu arkadaşın bulgaristan'da olsaydı (55 yılını bulgaristan'da,komünizm rejiminde geçirmiş bir adam)önce motoru elinden alırlardı. sonra para cezası. sonra ehliyeti elinden alırlardı. tekrar kursa gidip ehliyet alırdı.
+ valla burda öyle değil dede ne yapalım..

komünizm çöktü artık gerçi, şu anda kanunlar bu kadar katı değil ama dedemin asıl anlatmak istediği;arkadaşımın insanları gereksiz yere rahatsız ettiğiydi. bence hiç elleme,böyle kalsın.

Egzoz takıcam dediysem apaci egzozu degil bende sevmiyorum abartı sesi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar