grikafa kullanıcısının son içeriği

1. grikafa

Sahibinden.com'da motor satışı

Bu ara piyasa çok durgun, sizin motosikletinde model yılıda biraz eski, parası olan 2023-2024 ve daha güncel modellere bakıyor maalesef.
  2. grikafa

Kafa Yapıma Göre Kask Arıyorum (Round Oval)

öncelikle horrrrrt hocam :), uzun kullanımda nasıldı peki memnun kaldınız mı? Bende aynı sorunu yaşıyorum ve sizin yazdıklarınızı görerek bu kaska sıcak bakıyorum.
  3. grikafa

125cc motor önerisi

150 bin 125cc scooter'a vereceğine 250lik touring al bence :) Sen önce bir karar ver, ehliyet al, şu sorduğun 2 motorun birbirinden ne kadar farklı olduğunun farkında mısın?
  4. grikafa

Yazlık mont, eldiven ve dizlik önerisi

Paylaştığın koruma, şehir içine pek uygun değil gibi, yakınlarda varsa bir kaç motosiklet mağazası gezersen daha sağlıklı bir karar verebilirsin. Yaz için genelde önü ve arkası file olan ceketler tercih edilebilir...
  5. grikafa

Başlangıç motoru olarak hangisi alınır

Olur neden olmasın, daha uysal makinedir, yükseltmeden eğitim almanı öneririm, sırf güvenlik için değil daha hızlı gitmen içinde faydalı olur.
  6. grikafa

Başlangıç motoru olarak hangisi alınır

Sayın genç kardeşim, sıfır trafik bilgisi ile dediğin motosikletler mantıklı durmuyor. Evet seni anlıyorum şekilleri çok güzel, belki onlardan birini alırsan arkadaşlarının gözdesi olursun, hoşuna gider ama bu motosikletlerde 1 kere hata yapma hakkın olur. Belki başlarsın ve kazasız belasız...
  7. grikafa

Motosikleti parlatmak için karışım önerisi

Arkadaşlar merhabalar, ben motosiklet için gerek yıkadıktan sonra parlaması, gerek boyayı biraz daha gösterişli kılmak için, gerekte hafif tozlu oldugunda ustune sıkıp silebilecegim bir karışım arıyorum, elimde gaz yagım var, sizin kullandıgınız kendi yaptıgınız, cam sil şişesine koyup...
  8. grikafa

Ehliyet ve Ruhsat almak ile ilgili soru

İyi günler arkadaşlar bi kaç sorum olacak, cevaplar için şimdiden teşekkürler. 1. Ehliyet belgelerim hazır(a2) , egmden randevu aldım, b sınıfı ehliyetim mevcut, randevuyu "yenileme-kayıp-fark" olarak aldım ilk defa alınacaktırı işaretlemedim b sınıfı var diye bu doğru seçenekmidir. 2...
  9. grikafa

Ehliyet Direksiyon Sınavı Tarihleri

Merhabalar, iyi forumlar kafamda bir kaç soru var, size danışmak istedim Ben kursa 9 kasımda kayıt oldum 29 temmuzda sınav olacak sanıyordum ama o yazılı sınavmış, benim b sınıfı ehliyetim olduğu için ondan muafım, şuan ben hangi tarihte sınava gireceğimi bilmiyorum, ona göre bi kaç saat özel...

Yeni mesajlar