Graywolf kullanıcısının son içeriği

1. G

Motor önerisi

Merhaba forum ahalisi. Bu sene lise son sınıftayım, seneye üniversitede rahat etmek için motosiklet almak istiyorum. Daha önce 4-5 ay ybr125 ve 6 ay wr125 kullandım. İkisi toplam 5-6 bin km anca etmiştir. Ailenin yanında motor kullanırken genellikle hep söyledikleri "dikkat et kendine","bugün...
  2. G

İkinci elde Ybr'nin ederi ne kadardır ?

Sorunun bu bölüme biraz ters gittiğinin farkındayım fakat kafam çok bulandı bu piyasadan dolayı. 2014 model 2000km de , 2 tane ufak düşmesi var motosikletin. Profilimde konuları da var ilk zamanlarında açtığım. Ön camı ve ön far camındaki ufacık çizikler harici koruma demirinde çok hafif...
  3. G

Sibop kapağı nereden bulunur ?

Gece gece basit bir soru farkındayım fakat burada hemen cevap verildiği için buraya açmak istedim. Bahçedeki çocukların arka lastiğin sibop kapağını kaybettiği günden beri yaklaşık 1 aydır kapaksız geziyorum :mrgreen: Sibop kaçırmıyor o yüzden sıkıntı olmuyor fakat ne olur ne olmaz diye almak...
  4. G

İkinci ufak kazam hayırlı olsun. Bir kaç sorum var :/

Kazanın nasıl geliştiğini anlatayım ilk başta. Arkamda 90 kilo artçım ile şehir içinde dolaşırken bilmediğim 2-3 yer vardı oraları gezmeyi teklif ettim oda kabul etti. Hayatımda görmediğim kadar dik bir yokuştan aşağı indik ve karşıma aynı yokuşun yukarıya doğru olanı geldi. Attım 2. vitese 50...
  5. G

İzlediğiniz en heyecan verici adrenalin videoları ?

Yarın ki projem için 5-6 tane bol virajlı , bol adrenalinli videoya ihtiyacım var. Bir ara Almanya'nın virajlarında sınırları zorlayan birisi vardı fakat bulamadım onu. Yabancı arama yapsam bile çok sonuç bulamadım , sizin sevdiğiniz , izlerken heyecanlandığınız videolardan 2-3 tane atabilir...
  6. G

Motosiklete hakim olmak

2.5 aydır ybr125 sahibiyim. Lise 3. sınıfım , okul çok yorduğu ve etütler yoğun geçtiği için motosikleti maalesef 2. plana atmam gerekti. Şimdi tekrardan her gün binmeye başladım fakat hakim olma konusunda sıkıntı yaşıyorum. Daha hiç anayola çıkmadım desem yeridir. Motosiklete her bindiğimde...
  7. G

Ybr ile yerin tadını bir güzel aldım

Yaşım 17 A1 ehliyetim var ve motosikletim ybr125 esd. Daha 300 km ya yapmışımdır ya yapmamışımdır , anayola daha hiç çıkmadım. İlk başladığımda bu iş olmayacak falan diyordum , biraz da korku vardı. Fakat sonradan kendime biraz güven geldi , virajlarda yatırmalar , ani hızlanıp ani fren yapmalar...
  8. G

Kocaeli bana yardımcı olacak birisi ?

Değirmenderede oturuyorum , yarın 2. el cbr125 alıyorum adamdan rica ettim kapımın önüne kadar getirecek motosikleti. Fakat benim motosiklet tecrübem ehliyet sınavını saymazsak 0 :) Ekipmanlar tam ehliyetim var. Kaldırıp , durdurabiliyorum 50-60 lı hızlara çıkıp durmuşluğum var şirinköy...
  9. G

2. el motosikletten anlayan birisi ?

Konu kirliliği için özür dilerim. Yeri burası mı bilmiyorum fakat 2. el motosikletten anlayan birisi bana özel mesaj ile ulaşabilir mi acaba ?
  10. G

Hangisin almak daha mantıklı ? (KLASİK SORU)

Kısa ve öz yazacağım :) Şunu söyleyip öyle başlıyorum : Çoğu forumdaki bütün kullanıcı yorumlarını , karşılaştırmaları hepsini okudum hepsini. Fakat kendi mantığımda karar veremediğim 1-2 soru var. Çok sıkıldık bu sorulardan farkındayım fakat kendimi tutamadım. Gülmeye hazırsanız yazıyorum...
  11. G

Motosiklet tarzı nasıl oturur ?

Motosiklete yeni başlayacak birisi olarak aklımı kurcalayan bir soruyu size sormak isterim. Bu sorudan önce forumun olmazsa olmaz şartlarından ikisininde bende bulunduğunu söyleyebilirim :mrgreen: A1 ehliyetim var ve 3000 tl ye yakın ekipmana sahibim. 15-20 gün sonra ilk motosikletimi alacağım...
  12. G

Kaskı çıkartırken çıt etmesi ?

Shoei gt air M beden kaska sahibim. Bugun kaskı çıkartırken çıt ile çat arası bir ses çıktı kasktan. Kask tam oturduğu için çıkartmak biraz zor oluyor ve kuvvet istiyor. Sizce bu ses nereden çıkmış olabilir ? Veya önemli bir şey midir ?
  13. G

1300 TL Kask önerisi

2 aydır internet üzerinden kask arıyorum. Nereye sorarsam sorayim istedigim renk ya da beden yok. Artık tak etti , gidip alacağım. Kocaeli değirmendere de oturuyorum. Buralara yakın fiberglass kask satan , cesiti bol olan bir yer var mı ? Basiskelede bir mağazaya gitmistim hjc is17 polikarbon...
  14. G

Bu sınavı nasıl geçeceğiz ya ?

Yasim 16 şubatta 17 ye gireceğim. Motoru aralık ortası gibi gibi alacagim. Gecmis konuda motoru kaldırma hakkında yardım istemiştim profiline girip orayı okuyabilirsiniz. Motoru "kullanmayı" öğrendim diyeceğim de bu kullanmak tanımı ne kadar doğru bilemiyorum. Okulun içindeki parkuru düzgünce...
  15. G

İlk tecrübe ve sorular not:uzun:) (tekere geliyordum az daha.:))

Beni forumdan tanıyanlar vardır herhalde , 16 yaşında , şubat ayında 17 ye girecek olan motora hevesli birisiyim. Ekipmanlarimi topladım 2-3 ekipman konum vardı zaten biktirmisimdir ekipman sormaktan :)). Teorik sınavı 96 ile geçtim , sıra geldi direksiyon eğitimi ve sınavına. Ben daha...

Yeni mesajlar