Gouranga kullanıcısının son içeriği

1. G

Beğendiğiniz ve tavsiye ettiğiniz kitaplar

Yaş ne olursa olsun pal sokağı çocukları Gazap üzümleri Mukaddime
  2. G

Motosiklet ekipman temizliği

Ben yıllardır mont, ceket, pantalonun korumalarını çıkartıp makinenin hassas programında yıkarım. Sadece reflektör kısımları söküldü. Onun haricinde herhangi bir ekstra deformasyon görmedim.
  3. G

Kawasaki Corleo

Sivil alanda askeri teknoloji geliştirmece, iyi iş
  4. G

Atmlere Kullanım Süresi Gelmesi Zorunluluğu.

İşbankası ile davalığım. Şubeden imzam karşılığında kredi kartı başvurusu yapılmış, ama ne imza attım ne şubeye gittim. İmza var o da benim değil. Şubedekiler hakkında dava açtım bende. Maaş müşterisiyim, bizim şirket anlaşma yaparken havale ücreti kesilmeyecek ve başka banka ATM lernden ayda 2...
  5. G

Honda Aliağa Üretim Tesisi

Daha önce konusu açıldı mı bilmiyorum ama, Aliağa da Honda nın motosiklet üretim yeri açacağı konuşuluyor, işçi bakmaya başlamışlar diyorlar. Montaj mı üretim mi depo mu bilmiyorum.
  6. G

Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

37, kimyager/malzeme mühendisi
  7. G

Kuryeyi ezen sürücü tutuklandı. Gazla freni karıştırdım

Toplum olarak bunaldık. Sinirimizi, nefretimizi, kızgınlığımızı, küskünlüğümüzü doğru yerlere yönlendiremiyoruz. Yönlendiremedikçe bu eylemi öğrenemiyor, hatta unutuyoruz. Güçlü olanın haklı olduğu ve 10 yıllardır böyle süregelen bir yerde Adalet olmayınca kavramı da olmuyor. Sonuç olarak...
  8. G

Rusya Rotası Hakkında Bilgi

E vize ile öyle, konsolosluklar dan 3 aya kadar alınabiliyor. Davetiye bulabilirseniz 6 a kadar alabiliyorsunuz.
  9. G

Rusya Rotası Hakkında Bilgi

İlk zamanlar sıkıntı idi, ama şimdi daha rahat giriş çıkışlar. Taze Avrupa vizesi veya yeni pasaport varsa sıkıntı çıkabilir kontrollerde. Kamp alanlarında kesin sıkıntı çıkacaktır. Son zamanlarda şehir merkezlerinde bile sürekli durdurup pasaport soruyor polis, taşrada durum daha can sıkıcı...
  10. G

Zamcıktan sonra motorunu satmaya çalışan "fırsatçı" kitle

Aynı şeyi söylüyoruz. Devletin göstermelik ve bir kaç seferlik denetimsi uygulamalarından ziyade kalıcı sürekli ve sürdürülebilir uygulamaları hayata geçirdiğinde, zaten çoğu şey çorap söküğü gibi gelir. Bütün bu kuralsızlık ve kanunsuzluk nedeni ile 90lardaki mekanlara çökme ve haraç alma...
  11. G

Devletin ilan konusuna el atması gerekiyor. Örneğin; İlan süresinin 2 3 gün ile kısıtlı kalması, üstüne vermek isteyenlerden gün başına para alınması, 2. ya da 3. sefere ilan verenlerin sattıklarından yüzde pay alınması gerekiyor. Uzak Doğu'da benzer bir sistem var. Böylelikle piyasayı manüpile...
  12. G

Senin mantığına göre 10 yıl önce 250 bine alınan bir evi 200bine satmamız gerekiyor.
  13. G

Ev Kiralama - Emlakçı Saçmalığı

Haklısınız olan gene kiracıya olur. Ev arsa alırken tapu masrafı güya bölüşülüyor, ama hep alan ödüyor. Burada da benzeri olur. Devlet bunu bir sistem içine alıp, o sistemden ödenen kiralar üzerinden vergisini toplayabilir. Ya da Japon sarı sitesi kuralları gelirse daha adil olur. Ama...
  14. G

Ev Kiralama - Emlakçı Saçmalığı

Konuşulanlar genel olarak ülkedeki sistemin çürümüşlüğü, yanlışı. Ayrıca halk olarak bizim şikayet/talep/tepkiyi yönlendirememiz. Pandemiden bu yana ev sıkıntısı var, herkes mağdur. Ama, bununla ilgili 2 3 tane STK ve girişimi haricinde büyük bir girişim yok. Miting yok, suç duyurusu yok. Hatta...
  15. G

-12 derece sürüs yapan varmı ?

Eksi 27 de araba kullandım yaklaşık 560 km... Araba ile bile çok zordu. İçeride mont bere atkı, camlardaki buğular bile buz tutuyordu. İşkenceydi benim için... Motor ile o yollarda, ekipman olmadan yola çıkmak refleksler için ve ciğerler için çok iyi olmaz. Kaskınızda ve vizörde buzlanmalar...

Yeni mesajlar