golgeroot kullanıcısının son içeriği

1. G

Sigorta Tahkim -- Fikir - Tavsiye

Merhabalar cümleten iyi akşamlar konuyu sonradan görenler içinde iyi günler :) 2020 Temmuz ayında %100 haklı olarak geçirdiğim trafik kazası sonucunda %8 maluliyet raporu alabildim. Sigorta şirketi ilk olarak 33 bin ödeme yapmıştı. Devamı için sigorta tahkime başvurduk, tahkim 173 bin daha...
  2. G

Bilirkişi Raporu

Merhaba 6 ay önce kaza yapmıştım. Tutanakta benim kusurum yok,karşı tarafa 53/1B yazılmıştı. Olayı 2 kırık 1 çatlak hasarla atlatıp karşı taraftan şikayetçi oldum. Uyap sisteminden bilirkişi raporu çıkmış. Bilirkişi karşı tarafı asli kusurlu beni ise tali kusurlu olarak belirlemiş sebebide hızlı...
  3. G

4 Ay önce kaza yaptım mahkeme süreci tavsiye acil //

Merhaba ben 05.07.2020 Tarihinde pulsar rs 200 motorumla kaza yaptım. Kaza raporunda benim kusurum yok karşı araca ise 53/1B ceza yazıldı. Kaza sonucunda sol bileğim kırıldı, sağ bileğim çatladı alçıya alındı ve sağ bacagımda ufak bi kırık oluştu ama alcıya alınmadı son olarak ise serce...
  4. G

İstanbul ana dolu yakasında usta

İstanbul anadolu yakası kartal ve çevresine yakın güvenilir ve halden anlayan ustanız var mı?
  5. G

Motor bloğu kırıldı/çatlatdı.

Selamun aleyküm abilerim ablalarım kardeşlerim. Geçen hafta megelli 250R da teker yakmayı denedik keske denemeseydik... 1. viteste güzel güzel teker dönmeye başladı, 2. vitese geçtik bi anda puffff diye bi ses geldi motor stop etti benzin kapağı açıldı. Biraz bekledik tekrar çalıştırmayı...

Yeni mesajlar