Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba forum sakinleri 28binde bir ybr125 aldım 2. el 2010 model motosiklet ilk başta soğukken tek marşta çalışmıyor çok ufak gaza dokunursan çalışıyor ama sadece marşa basarak çalışmıyor bunun bir problemi varmıdır ? bir kere çalıştıktan sonra marşa yarım saniye bile dokunsam çalışıyor ama ilk...
Bayağı zamandır görüyorum bu cafe racer muhabbetini nedir ne değildir hakkında fikri olan konuda bilgili ilgili kişiler tarafından bir açıklama rica etsem ?
şimdi bazı arkadaşlar çıkacak elinin altında arama motoru yokmu p*zeveng aç bak diyecek maksat yeniyim ve acemiyim diğer insanlarla da...
Merhaba değerli motosiklet.net ailesi ybr125 marka bir motosiklete sahibim motosikleti yeni aldım ama çok acemiyim motosikletin zincirini aldığımdan beri yağlamadım iki kez dehşet şekilde yağmur yağdı belkide yağı aldı zincirlerden ama hava filtresi felan hiç değiştimi değişmedimi bilmiyorum...