- Konu Yazar
Merhaba değerli motosiklet.net ailesi ybr125 marka bir motosiklete sahibim motosikleti yeni aldım ama çok acemiyim motosikletin zincirini aldığımdan beri yağlamadım iki kez dehşet şekilde yağmur yağdı belkide yağı aldı zincirlerden ama hava filtresi felan hiç değiştimi değişmedimi bilmiyorum yani motosikleti 2.el aldım ve adamlar orada motur hiç açılmamış ağabey iyi bu diye övünmeye başladılar usta da motora bakıp hiç açılmamış güzel felan dedi şaşırttılar beni gülücem gülemiyorum motosiklet 18 binde herneyse ben bu motosikleti satın aldım motosiklet güzel iyi hiçbir problem yok ama son zamanlarda bu yağmurlardan sonra hiç zincir yağı felanda sürmedim hiçbirşey yapmadım 1. vitese atarken hızlı kalkmamı istiyor resmen motor yavaş kalkarsam stop ediyor yani kendini salıyor bırakıyor 1 viteste de kalktığım zaman debriyajı bıraktığımda kendini salıyor sonra gaz veriyor yani zincirin ordan birisi konuşuyor sanki kanka ben kendimi bi salıyor gibi oldum ama az daha gaz ver düzelicem şimdi]- sonraki viteslerde hiçbir problem yok ama çok pis sinirlenmeye başladım yakında motosikletimle geçimsiz evlilik yüzünden ayrılabiliriz.
Barkın Bayoğlu seni unutmayacağız.
Barkın Bayoğlu seni unutmayacağız.