gokhanbaksi kullanıcısının son içeriği

1. gokhanbaksi

Sizce hangisi ? Hyosung GT650R veya Naked mi Kawasaki Ninja250R veya ?

Geçtiğimiz nisan ayında Honda CB125E aldım ve 8 000 km den fazladır kullanıyorum fakat klasik bir söz ama yetmemeye başladı.... Maximum ayırabileceğim bütçe 8 9 bin lira.. Bu civarda en az çift silindir ne önersiniz..?
  2. gokhanbaksi

2012 Honda CB125E Siyah Boncuk.. Ekonomik Başlangıç Motoru

Nisan 2012 de almış olduğum ilk göz ağrımı satılığa çıkardım... 250 cc - 600 cc arası en az çift silindir bir makine ile takas edebilirim.. Hyosung GT650R, GT650 Naked, Kawasaki Ninja 250 alternatiflerimde favorimdir. İlginize teşekkürler.. 0554 751 63 63 Gökhan Bakşi...
  3. gokhanbaksi

CC yükseltmek istiyorum.. Tavsiyelerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var.. :)

Honda'nın yeni çıkardığı CB125e'yi severek keyifle kullanıyorum... Alalı 2.500 km yol yaptım şu an bile dışarı çıkıp dolaşasım, gezesim var... Motosiklet kullanmadan önce 80 yapsın, ayağımı yerden kessin, fazlasında gözüm yok, fazlasını basmam, tırsar korkarım. Şimdi tırsan, korkan kim ki :))))...
  4. gokhanbaksi

Fasulyem ile ilk fasulyeden uzun yolum...

İlk motorum göz bebeğim olan fasulyemi ay başında aldım.. Motosiklet benim hayatımdaki en geç kaldığım radikal kararmış.. Yaklaşık iki haftada hususi kullanımla yaklaşık 1100 km yaptım.. :bounce: Hafta sonu yağmur olmasına rağmen istanbul - izmit - sapanca- izmit - kandıra - kerpe - izmit ve...
  5. gokhanbaksi

TVS Apache RTR150 ya da Honda CBF150 Arıyorum...!! 2010 - 2012

Nihayet kararımı verdim ve paramı denkleştirdim.. Ehliyetten sonraki ilk icraatımı yapıp, TVS Apache RTR150 ya da Honda CBF150 almak istiyorum... Apache hele ki Füme ya da siyah renk ise tadından yenmez ve ilk tercihim olur :P Ama temiz boncuk gibi bi CBF150 ye tav olabilirim... Kesinlikle...
  6. gokhanbaksi

Site içinde hız limiti varsa affola.. Bir Sellektör de ben yapayım dedim... :)

Herkese selamlar... Ehliyet kursuna başlamadan önce üye olmuştum ama ilk tanışma mesajını yazma fırsatı bu güneymiş.. Kısaca adım Gökhan.. Ümraniye' de ikamet ediyorum, üsküdar' lıyım... Sanal alışveriş sektöründe çalışıyorum... Hazır bir başlık açmışken fikir alayım istiyorum... Hafta sonu...

Yeni mesajlar