hayır.. Onca zamanda 650 ile 250 yi ayırabiliyorum..

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:04 ----------
Değerli Arkadaşlar;
Açık fikirleriniz için ayrıca teşekkürler. Şu anda Motosikletimde 10 bini devirmek üzereyim..
Yaşım 31.. 14 ümden beri bir fiil araçla trafikteyim.. Kullanmadığım araba kalmadı dersem ukalalık etmiş olmam çünkü
çocukluğumdan itibaren yakın zamana kadar arabacılık sektöründe geçti.
Bu başlığı açtıktan sonra edindiğim birkaç deneyimi paylaşmak istiyorum ki;
1. Bir gün boyunca ş.içi dışı karışık olarak yaklaşık 300 km boyunca 2011 CBR250 kullandım.. ( Gayet iyi hızlanıyor, muhteşem sessiz, keyifli sürüşü var ve albenili.. Bir günde alıştım.. Bir anda 120 130 lar a çıkabiliyor ama benim için bir süre sonra performansının yetmeyeceği aşikar... Yeni başlıyor olsaydım tadından yenmezdi.. İnanılmaz keyifli.. )
2. Honda Magna VF750 efsana makine.. 4 silindirli çook beygirli muhteşem makine..

Düz yol gidecek, şehir içi trafiğe girmeyecek olsam benim için yapılmış diyebilirdim..
3. Suzuki TL1000 faciası.. O mu bana bindi ben mi ona anlamadım ya neyse.. 0 - 200 ü birkaç saniye.. Otoban zevki bambaşkadır ama amacım yürüyen bir kalorifer ile bacaklarımı pişirmek değil..
4. Fazer 4 Silindir 98 beygir 600cc.. Dik açıda oturuş pozisyonu ve denge muhteşem.. Güç ve doyurucu motor sesi.. Sağlamlık ve yakıt ekonomisi..
Edindiğim fikir şu ki;
250 alırsam en geç 1 ay içerisinde sıkılacağım.. Performans diye diye daha fazla yakıp, motoru yıpratacağım.. Hayal ettiğimden çok daha büyük hacimler kullandım ilk başta zorlandım ve şüphesiz alışana kadar zorlanacağım.. Kaldı ki ben şimdiki motoruma ilk bindiğimde debriyaj dan elimi çekerken tereddüt ediyordum birden fırlamasın diye ama şimdi bisikletten farkı yok... Bence güç yerinde doğru
kullanılırsa sıkıntı yoktur.
Hayırlısı ile satalım şu fasulyemizi de... Gelsin GT650, veya zorlarsak fazer, cbr600f

)