GökhanAK kullanıcısının son içeriği

1. G

sorumsuz ibb

senin bu yüklediğin resim benim anlatmaya çalıştığımın yanında mükemmel kalır :) benim bahsettiklerim asfalt ile aynı seviyede değil + kaymak gibi üstü pürüzsüz senin resimdeki kabul edilebilir ben şehir özelinde bir problem diye bahsetmedim işe gidip geldiğim için o güzergahları söyledim...
  2. G

sorumsuz ibb

dostum bi arkadaşa daha belirttim o yolu görenler benim ne demek istediğimi daha iyi anlarlar sahil yolunda bi şekilde yine yolumu buluyorum ama maslak yolunda yağmurlu havada sanki tank slaper yer gibi mezdeke gibi motor kıvırta kıvırta gidiyor asfalt ile aynı seviyede değil çoğu sahil yolunda...
  3. G

sorumsuz ibb

Vallahi 1 ay öncesine kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım bu ziftlerle alakalı yerler ıslaktı o gün zift de belli olmuyordu yerler ıslak olduğu için korkulu rüyam oldu artık ne zaman yağmur yağsa sürekli önüme yere bakıyorum
  4. G

sorumsuz ibb

parti sempatizanları yorum yapmaz ise sevinirim ben burada siyaset değil bir sorunu belirtiyorum cimer şikayetinde ümraniye semtide var akp li cimer şikayetinde sistem ulaştırma bakanlığına onlar istanbul valiliğine onlarda ibb ye yönlendirmiş ibb nin alakası yoksa neden yanıtlıyor şikayeti ? bu...
  5. G

sorumsuz ibb

motor 5 derece civarı yatıkdı 50 -60 km civarı idi hızım düzlüğe geçerken birden ön teker bıraktı kendini sağ ayağımı çok sert yere vurdum yere motoru yatırmamak için yağışlı havalarda ekstra dikkat ederim özellikle lastik soğukken 50 bin km tecrübem var bu arada yaz kış kar yağmadığı sürece...
  6. G

100 KM'de kaç litre benzin tüketiyorsunuz ?

800 cc suzuki karışık kullanım 5 litre cb125f 2 litre
  7. G

En sorunsuz motosiklet

bende suzuki gsx 8s var 1 senede 22 bin km yaptım en ufak bir sorun yaşamadım tabiki adventure modelide var aynı bloğu kullanan
  8. G

Kaza sonrası karşı taraf evrak istiyor.

öyle bi kaza oldu ve tutanak tutulmadımı ? senin suçun varmı olayda daha detay lazım dava açtı ise bi avukatla konuşmanı tavsiye ederim aramızda avukatda olabilir geçmiş olsun
  9. G

sorumsuz ibb

Herkese selam arkadaşlar 08/12/2024 de bir şikayet oluşturdum e devlet üzerinden cimerden bu yoldaki çatlaklara dökülen ziftlerle alakalı ve bunların yağmurda tehlike oluşturduğunu kaza riski atlattığımı beyan ettim sonuç resimde lastiklerim Michelin road 6 bu arada bir kazaya karışsam o...
  10. G

Zincir Perçinleme Aleti Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar servislerin pahalı işçiliği yüzünden kendi zincirimi kendim değiştirme kararı aldım lakin internette aradığımda perçinleme uçlarının yamulduğunu gördüm bunun gibi bildiğiniz veya kullandığınız kaliteli bir perçinleme aleti varmıdır acaba veya herhangi bir tane alıp ısıtma...
  11. G

Zincir tavsiyesi

Merhaba arkdaşlar motorum 16 binde o ringler parçalanmaya zincir janta yağ atmaya başladı zincir almak istiyorum 2 zincir arasında kaldım ZVM-X VX-3 https://www.wellmoto.com.tr/did-zvm-x-celik-525-120-x-ring-motosiklet-zinciri-did-525zvm-x--celik--120...
  12. G

BikerOutfit Eldiven Gümrük

Merhaba arkadaşlar biker outfit sitesinden knox orsa or3 mk3 eldiven aldım kargo dahil 134 euro hesabımda 4.941,86 TL olarak gözüküyor Ptt takip kısmına girdiğim zaman Gümrük vergisi 704,6 TL Pul vergisi 3,4 TL Gümrük ücretine sunum 22 TL toplam 730 TL para istiyorlar benim bildiğim 150 euro...
  13. G

lastik önerisi

Merhaba arkadaşlar naked bir motorum var yaz kış kar yağmadığı sürece kullanıyorum michelin road 6 veya 5 düşünüyorum duruma göre seri veya yavaş sürüyorum arka 180 ön 120 ebadında benim gibi yaz kış kullanan arkadaşlar tavsiye verirse sevinirim iyi forumlar
  14. G

Dainese yada Alpinestar

Merhaba arkadaşlar uzun ömürlü Kışlık Mont ve Bot almak istiyorum bu modeller arasında kararsız kaldım Naked motor kullanıyorum Yaz Kış karlı havalar hariç, bu modellerden kullanan oldumu acaba aranızdan https://www.motomax.com.tr/alpinestars-bogota-pro-drystar-korumali-motosiklet-montu-siyah...

Yeni mesajlar