sorumsuz ibb

Motosikleti
D400
valla ege bölgesinin en kötü yolu bandırma / balıkesirdir sanırım. arkadaş anayolun ortasında delikler var böyle birşey mümkün mü :D

hangi parti bi fikrim yok, umrumda da değil.

Ancak konu troll amaclı acılmış orası belli, problem olmuş yama yapılmış yine beğendiremiyor insanlar. o yol kara yollarınn da belediyeninde sorumlulugunda olabilir bilemiyorum.

ancak milyon dert varken bu tür şeylere takılmak sacma.

valla ege bölgesinin en kötü yolu bandırma / balıkesirdir sanırım. arkadaş anayolun ortasında delikler var böyle birşey mümkün mü :D

hangi parti bi fikrim yok, umrumda da değil.

Ancak konu troll amaclı acılmış orası belli, problem olmuş yama yapılmış yine beğendiremiyor insanlar. o yol kara yollarınn da belediyeninde sorumlulugunda olabilir bilemiyorum.

ancak milyon dert varken bu tür şeylere takılmak sacma.
dostum bi arkadaşa daha belirttim o yolu görenler benim ne demek istediğimi daha iyi anlarlar sahil yolunda bi şekilde yine yolumu buluyorum ama maslak yolunda yağmurlu havada sanki tank slaper yer gibi mezdeke gibi motor kıvırta kıvırta gidiyor asfalt ile aynı seviyede değil çoğu
sahil yolunda virajlarda çizgimi yakalıyorum tam apex çizgisinde önüme başka bir zift bölümü geliyor buda sürüşümü olumsuz etkiliyor
inşallah bir gün yolun düşer dediğim yere o zaman daha iyi anlarsın beni

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Valla bazı yerlerde aşırı miktarda (motosikletlere göre) bu madde olabiliyor, 1-2 bende kaydım. Kayınca insan istemsizce adrenalin salgılamıyor değil. Bende yazmıştım belediyeye bu yamaların üstüne tutuşu arttıracak kum, çakıl gibi bir şey karıştırılsa iyi olmaz mı diye. Size yine cevap vermişler.

Motosikleti
D400
dostum bi arkadaşa daha belirttim o yolu görenler benim ne demek istediğimi daha iyi anlarlar sahil yolunda bi şekilde yine yolumu buluyorum ama maslak yolunda yağmurlu havada sanki tank slaper yer gibi mezdeke gibi motor kıvırta kıvırta gidiyor asfalt ile aynı seviyede değil çoğu
sahil yolunda virajlarda çizgimi yakalıyorum tam apex çizgisinde önüme başka bir zift bölümü geliyor buda sürüşümü olumsuz etkiliyor
inşallah bir gün yolun düşer dediğim yere o zaman daha iyi anlarsın beni

hocam dedıgın dolgu bu fotoğraftaki dolgu ise evet kayıyor, kaymazsın düşmezsin demiyorum.

Ama problem bu; muhtemel belirttiğin yol karayollarına bağlı. Zaten bağlı olmasa da fark etmez ülke genelinde kullanılan yöntem bu şekilde.

Ben sadece şehir özelinde bir problemmiş gibi yazmana takıldım.

images

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Valla bazı yerlerde aşırı miktarda (motosikletlere göre) bu madde olabiliyor, 1-2 bende kaydım. Kayınca insan istemsizce adrenalin salgılamıyor değil. Bende yazmıştım belediyeye bu yamaların üstüne tutuşu arttıracak kum, çakıl gibi bir şey karıştırılsa iyi olmaz mı diye. Size yine cevap vermişler.
Maalesef kum cakil vb karistirildiginda catlagi kapatamiyor. Orada amac yüzeyi düzeltmek degil catlagi mühürleyerek asfaltin altina su girmesini engellemek. Bunun icin su kadar akiskan bir malzeme kullanmalari gerekiyor . Soguyunca sertleserek o alani mühürlüyor.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Herkese selam arkadaşlar 08/12/2024 de bir şikayet oluşturdum e devlet üzerinden cimerden bu yoldaki çatlaklara dökülen ziftlerle alakalı ve bunların yağmurda tehlike oluşturduğunu kaza riski atlattığımı beyan ettim sonuç resimde lastiklerim Michelin road 6 bu arada
bir kazaya karışsam o bölgenin belediyesini dava etsem nasıl sonuçlanır sizce ?
herkese iyi forumlar

Sizin farklı bir konu içindeki mesajınızda 1 sene içinde motorunuzla 22.000 km yaptığınızı şimdi fark ettim. Lastiklerinizin diş derinliği nizami olsa da düzleşmiştir, sertleşmiştir, artık özelliğini korumuyor olabilir. Dolayısıyla çok rahat kayarsınız. Bence yeni bir lastik takımıyla aynı güzergahtan yine geçtiğinizde aynı sorunu yaşamayacaksınız.

hocam dedıgın dolgu bu fotoğraftaki dolgu ise evet kayıyor, kaymazsın düşmezsin demiyorum.

Ama problem bu; muhtemel belirttiğin yol karayollarına bağlı. Zaten bağlı olmasa da fark etmez ülke genelinde kullanılan yöntem bu şekilde.

Ben sadece şehir özelinde bir problemmiş gibi yazmana takıldım.

images
senin bu yüklediğin resim benim anlatmaya çalıştığımın yanında mükemmel kalır :) benim bahsettiklerim asfalt ile aynı seviyede değil + kaymak gibi üstü pürüzsüz senin resimdeki kabul edilebilir ben şehir özelinde bir problem diye bahsetmedim işe gidip geldiğim için o güzergahları söyledim istanbulu dolaşıyor olsaydım diğer yerleride eklerdim
misal daha iyi anlamak için bir gün motorla gezelim seninle motor ile ümraniye tepeüstünde oturuyorum tarabya otelinde çalışıyorum benzin paran benden ;)(y)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sizin farklı bir konu içindeki mesajınızda 1 sene içinde motorunuzla 22.000 km yaptığınızı şimdi fark ettim. Lastiklerinizin diş derinliği nizami olsa da düzleşmiştir, sertleşmiştir, artık özelliğini korumuyor olabilir. Dolayısıyla çok rahat kayarsınız. Bence yeni bir lastik takımıyla aynı güzergahtan yine geçtiğinizde aynı sorunu yaşamayacaksınız.
Holmes gibisin :) Nasıl da yakaladın.. :)

Herkese selam arkadaşlar 08/12/2024 de bir şikayet oluşturdum e devlet üzerinden cimerden bu yoldaki çatlaklara dökülen ziftlerle alakalı ve bunların yağmurda tehlike oluşturduğunu kaza riski atlattığımı beyan ettim sonuç resimde lastiklerim Michelin road 6 bu arada
bir kazaya karışsam o bölgenin belediyesini dava etsem nasıl sonuçlanır sizce ?
herkese iyi forumlar

Abi bu şikayetler pek işe yaramıyor seçim dönemi belki katil bariyeri gündeme getirir seçim vaadi yaparız umuduyla hem akp ye hem chp ye mail ler gönderdik ne arayan ne soran ne konuşan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar