gogozh kullanıcısının son içeriği

1. gogozh

Mondial 2019 Mondial Nevada 250 - V Twin Cruiser

125s harbıden cok ıyı gorunuyor hatta bana gore yenı kasa rebel'lerden bıle daha bı tatlı durmus .
  2. gogozh

Plaka( lar ) hakkında

Arkadaşlar sea . Bugün motorcu bi abimizden birşey duydum . Kopru , ışık vb. Yerlerde motorcular plakayı katlayıp geçtiği için , Hindistan gibi 2 palaka olacakmış artık . Bunu söyleyen koca yürekli abimiz baya bı dertlenmisti , inanılmaz küfür ediyordu çünkü . Gerçek yada uydurma bilemiyorum...
  3. gogozh

gece gece huzunlenme konusu

selam forumdaslar ducati amcalar yenı makınaları tanıttı saat 9'da yapılan lansmanla . ben de oyle bakıp bakıp huzunlenelım dıye bırkac foto fıydırayım dedım . kazasız belasız , cezasız sürüşler .
  4. gogozh

trafıkte motosıkletlere bakıs acısı

selam arkadaslar youtube'da avel avel takılırken gordum vıdeoyu motosıklet kullanıcıları hakkındakı gorusler bu sekılde TLUIEjDCPPE
  5. gogozh

suzukı gsx250r ınceleme ( türkçe )

selam arkadaslar youtube'da avare avare dolanırken bu vıdeoya denk geldım . arkadas almıs ıncelemıs makınayı . goruslerını bıldırmıs falan merak eden varsa buyursun . kazasız belasız . MwCoAyQgbgE
  6. gogozh

2017 jawa 350

merhaba arkadaslar bugun bır sıte de gordum bu jawa'yı dogru yalan bılemem tabı . neyse kısaca makına euro4 standartlarına uygun hale getırılmıs . 350 cc ve 26 beygırmıs . 4 viteslı şanzıman kullanılmıs . maksımum hızı 120 km/s mış. abs'li falan bırsey babamın cengaver aklıma geldı...
  7. gogozh

2016 - 2017 ktm fiyat listesi

ne kadar dogru emın degılım , ktm'de calısan bı arkadas paylasmıs kazasız belasız gazlamalar
  8. gogozh

tekrar başlamadan elveda :(

selam arkadaslar 2005 yılından berı motosıklet kullanıyordum . evlılık dolayısı ıle ara verdım eşim istemedıgı ıcın, sonra bı sekılde ıkna ettım ve fuarı beklıyordum taaa ki bugun aksam ustune kadar . arkadasımın motoru aldım hanımı da alıp turlamaya cıktım . ama motordan ındıgımızde dırek...
  9. gogozh

Honda'dan 2 yeni cruiser motosiklet

Selam arkadaşlar Honda 2 yeni modelini tanıtmış rebel500 ve rebel 300 500 modeli su soğutmalı çift silindir 300 modeli su soğutmalı tek silindir http://www.altinelbiseliadam.com/honda-rebel-300-rebel-500-yeni-modeller/ Benim baya hoşuma gitti bu hayvanlar 2017 hele bu gelsin bakalım
  10. gogozh

kaputuma oturan motorcu arkadas

arkadaslar selam bugun ısyerınde son gunum du neyse parca almak ıcın beylıkduzune gıttım sanayı sıtesı ıcınde arkama bı duke 390 yanastı. daracık yol da habıre selektor korna yol ıstedı durdu . yanda kamyonlar , forklıftler falan ayar oldum bı fabrıka gırısıne yanastım gecsın dıye. tam gececek...
  11. gogozh

honda 250 rr bekleyenlere !!

selam arkadaslar su an da facebook uzerınden altın elbıselı ağa eıcma fuarında honda standından canlı yayın yapıyor ve merakla beklenen ( ben kesınlıkle degılım ) cbr 250 rr modelının gelmeyecegını belırttı . bu modelın hayalıyle yasayan arkadaslar gecmıs olsun . metin olun yıkılmayın baska...
  12. gogozh

2017 suzuki gsxr250 bence makina olmuş

http://motosiklet.org/motosiklet/suzuki-gsx250r-ortaya-cikti/
  13. gogozh

FIM WORLD SUPERSPORT300

http://www.altinelbiseliadam.com/haberler-fim-world-supersport300/:cat: telefonla bu kadar oldu kusura bakmayın :/

Yeni mesajlar