eskiden şöyle bir görsel dolanıyordu hakkında
kuyruk düzeltilmiş ama hala grenaj giydirilmiş commuter/ naked havası var (yüksek tutuş gidon)
ama içi boş
tek silindir ve 25 bg
uygun fiyatı olursa, sağlamlığından tercih edilebilir
Otorite konustu, tek silindir 25ps, begenmiyor birde. Sen kac yillik motorcusun? Kac tane motosikletin oldu simdiye kadar? Kac tan guclu 4 silindir motosiklete bindinde 25 ps guc kesmiyor seni??
Adamlar 2-3 ps dusuk guc yapmis, daha rahat calisan, daha uzun omurlu, bakima daha az ve uzun araliklarda ihtiyac duyan, daha az yakit yakan bir motor olmus.
30 ps ustu yapsalardi yamaha wr ler gibi, yakiti fazla, omru kisa, bakim araliklari kisami olsaydi? Uzun yola surekli gitmeyin yada surekli top sped de gitmeyinmi deselerdi? Yada 40ps ustu yapip , 2 segmanli piston kullanip , saatlik mi yag degisimi ve omur bicselerdi?
Bu motor 28 ps olsaydi, fena gidiyor, ici dolu ama 25ps hic gitmiyor ici bosmu diyorsun? Mantigin bu kadarmi calisiyor?
İki gunluk tecrubenizle bos bos yorumlar yapip milletin canini sıkmayin, laf olsun diye konusmayin. Alacak insanlarinda hevesini kirmayin. Canavar gibi motor olmus.
Otorite konustu, tek silindir 25ps, begenmiyor birde. Sen kac yillik motorcusun? Kac tane motosikletin oldu simdiye kadar? Kac tan guclu 4 silindir motosiklete bindinde 25 ps guc kesmiyor seni??
Adamlar 2-3 ps dusuk guc yapmis, daha rahat calisan, daha uzun omurlu, bakima daha az ve uzun araliklarda ihtiyac duyan, daha az yakit yakan bir motor olmus.
30 ps ustu yapsalardi yamaha wr ler gibi, yakiti fazla, omru kisa, bakim araliklari kisami olsaydi? Uzun yola surekli gitmeyin yada surekli top sped de gitmeyinmi deselerdi? Yada 40ps ustu yapip , 2 segmanli piston kullanip , saatlik mi yag degisimi ve omur bicselerdi?
Bu motor 28 ps olsaydi, fena gidiyor, ici dolu ama 25ps hic gitmiyor ici bosmu diyorsun? Mantigin bu kadarmi calisiyor?
İki gunluk tecrubenizle bos bos yorumlar yapip milletin canini sıkmayin, laf olsun diye konusmayin. Alacak insanlarinda hevesini kirmayin. Canavar gibi motor olmus.
Öncelikle 250cc Racing segmentine girmeye çalışan bir motordan bahsettiğimizden emin olalım dimi. Bu motoru alacak adam 178 kilo ile ne yapacak soruyorum sana. Racing motor arkadaş bu. Bu motoru alacak adam piste girip yarışacak canını alacak motorun, yada caddede sürecek uzun yol yapacak kim bilir. Ama 178kilo ve 25hp pistte bi halt yapamayacağı belli zaten. Biraz bunları düşünün.
Gerçi ben haberin gerçek olduğuna inanmıyorum. En azından verilen teknik verilerin doğruluğuna inanmıyorum.
1- Sen kac yillik motorcusun?
1- Kac tane motosikletin oldu simdiye kadar?
3- Kac tan guclu 4 silindir motosiklete bindinde 25 ps guc kesmiyor seni??
4- İki gunluk tecrubenizle bos bos yorumlar yapip milletin canini sıkmayin, laf olsun diye konusmayin. Alacak insanlarinda hevesini kirmayin. Canavar gibi motor olmus.