Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hafta sonu iki motor Edremit'ten çıktık yola..
Sabah kahvaltısını Eski Foça Ayrımındaki Sütevi'nde yaptık ve durmadan Şirince'ye devam ettik.
7Xh7msOF3eA
Şirince'de etrafı biraz dolaştık...
Kiliseyi de ziyaret ettik.
Kilisenin olduğu tepeden manzarayı seyrettik.
Fotoğraf...
Alçıtepe - Abide arası
3-BfsPja8-E
Abide - Behramlı Köyü arası
HqvlQPtTk8k
Behramlı - Kilitbahir arası
UPvqASNi2UQ
Bu da müzikli Nusratlı - Küçükkuyu inişi
v3OLg0cmnDQ
Fotoğraf boyutları uygun olmadığı için gezi raporu silinmişti, tekrardan yükledim.
Allianoi
Mitolojiye göre Asklepios hastalara şifa dağıtan bir tanrıdır. Apollon, oğlu Asklepiosu yarı at yarı insan olan Khirona emanet eder ve Khironda Asklepiosa okuma, yazma ve bazı hastalıkların...
Cundanın arka yüzü; Patriça
6 Haziran Perşembe günü öğleden sonra Cundanın arka yüzü Patriçayı keşfe çıktım. Yol arkadaşım ile ilk keşif yolculuğumuzdu.
Bu taraflara yolu düşecekler için belirtmek istiyorum Burhaniye-Gömeç arasında yol çalışmaları halen devam ediyor. 6 Haziran...
Yazdan kalma günleri fırsat bilip aşağıdaki rotayı hazırladım ve sabah sıkı bir kahvaltıdan sonra yola koyuldum.
Küçükkuyu’dan deniz kenarına inerek Asos yoluna çıktım. Hava güneşli, fotoğraf çekimi için ideal. Ufukta solda Midilli Adası’nın silueti görünüyor.
Behramkale’ye kadar vakit...
Meteorolojiden alınan bilgiler ışığında 29 Ekim gününün az bulutlu ve açık geçeceğini öğrenince bir gece önceden Google Earth yardımıyla aşağıdaki planı yaptım.
Gezinin amacı Kazdağı’nı 360º görmek.
Plana göre Edremit-Kalkım ve Ezine-Edremit kısmını daha önceden biliyordum. Ancak...
Art arda combo virajları olan doğal eğitim pisti Kazdağları yollarında hem tecrübe kazanmak hem de sonbaharın sıcak günlerini değerlendirmek amacıyla hazırlıklarımı yaptım ve yola çıktım.
Gezi güzergahı resimdeki gibidir.
Edremit’in kuzey çıkışında Yenice yoluyla turumuz başladı. Evden...