Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese selamlar 600f kullaniyorum. Daha onceden kazasi var önden mi bilmiyorum. ilk baslarda hizli gittikten sonra yavaslayip 50-60 giderken sola saga gidiyordu. Aldigim yere goturdum ellerini birakarak duz gitti ve birseyi yok dedi. Babamda denedi duz gidiyor dedi. Simdi ister gidonu birakayim...
herkese selamlar, belki aynı soruyu defalarca sormuşlardır ama aramaya üşendim.
3 ay önce ayağımı kırmıştım önüme araç fırlamıştı ani ön frenle ön teker kitlenince düşmüştüm
iki gün önce de cbr 250r ile şehir içi yoğun trafik varken dur kalk ilerlerken düştüm, çok şükür çok yavaştım ve...
selamlar,
yaklaşık 2 haftadır pulsar rs200 sürüyorum. son bi kaç gündür ışıklara yaklaşırken fren yaptığımda ön fren tutmuyor tak tak tak bi takırtı oluyor ve fena sarsıyor motoru neredeyse öndeki araca çarpacak gibi oluyorum bu ABS den mi kaynaklı acaba? başka bir forumda gördüm ön lastik...
Uzun süre 125-250cc racingleri araştırdıktan sonra 2.el 2015 model 15binde Pulsar'ı aldım.
Öncelikle ben monoküler sürücüyüm sol gözüm görmüyor.
Motorlardan öyle pro anlamam, anladığım kadarıyla size motorla ilgili fikirlerimi söyleyeyim.
Önceki motorum Aprilia'nın 200'lük bir scooterıydı...
herkese selamlar,
aklıma takılan bir kaç soru var yardımcı olabilir misiniz?
ben güneydoğu gazisiyim, tek gözle motosiklet kullanıyorum :thumleft:.
şu anda aprilia atlantic 200 maxi scooter var.
ne güvenli sürüş eğitimi aldım nede ehliyet kursu birşey öğretti.
şimdi ben sola döneceğim vakit...