geziniyorum kullanıcısının son içeriği

1. G

2021 YAMAHA TRACER 7 YAN ÇANTA ÖNERİ

Merhabalar, hayatımda ilk kez yan çanta alacağım ama hiçbir bilgim yok. -Motosikletim 2021 model Yamaha tracer 7, uzun yolda kullanmak amaçlı bir yan çanta ve yan çanta demirine ihtiyacım var. -Önerileriniz var mıdır? -Yan çanta seçilirken nelere dikkat etmeliyiz? -Yamaha Orjinal yan...
  2. G

İlk kazam, hatalar ve çıkarılan dersler

Herkese merhaba sayın forum ben Göktuğ 21 yaşında bir üniversite öğrencisi. (Burda kanı kaynıyor bu yüzden kaza yaptı bu genç saf diyeceksiniz biliyorum ama hem öyle hem öyle değil) Hadi geçelim konuya. Tarih: 29.09.2021 bir Çarşamba günü güneşli bir Alanya sabahı Saat: sabah 8:15 civarı Konum...
  3. G

Motosiklete Extra Benzin Bidonu Bağlamak İstiyorum

Merhabalar sevgili forum üyeleri, Motosikletime (Suzuki V-Stom 250 ) extradan benzin bidonu bağlamayı düşünüyorum, bağlamayı düşündüğüm yer koruma demirinin yan tarafı. Böyle bir ürün hazır satılıyor mu ? eğer satılmıyorsa nereden yaptırabilirim ve dikkat etmem gereken özel hususlar var mıdır...
  4. G

İleri Sürüş ve Arazi Eğitimi Almak İstiyorum (Antalya)

Merhaba sayın forum kullanıcıları, Antalya çevresinde ileri sürüş eğitimi ve enduro eğitimi veren bir kurum biliyor musunuz? Temel seviyede arazi eğitimine ihtiyacım var. Not: Türkiye geneli de önerilere açığım ama önceliğim Antalya.
  5. G

Motosiklete RGB led takmak?

Merhaba sayın iki teker topluluğu, Suzuki V-Strom 250 sahibiyim ve motosikletimin altına Led(rgb)döşemeyi düşünüyorum ve fikirlerinize ve yorumlarınıza ihtiyacım var. 1- Motosikletin dışına led takmak yasal mı? 2- Önerebileceğiniz su geçirmez dayanıklı led önerisi var mı? 3- Motosikletimde...
  6. G

Yağmurluk ve İçlik Tavsiyesi

Merhabalar sevgili iki tekere aşık ailem, Kışın yaklaşması ile soğuklar ve yağmurlu havalar kendini göstermeye başladı. Bu konu altına önerdiğiniz ve kullandığınız yağmurluk, içlikleri yazarsanız hepimiz faydalanırız, bu soğuklarla nasıl mücadele ediyorsunuz? İçlik: Özellikle uzun turlarda...
  7. G

BALKAN TURUM İÇİN BİLGİYE İHTİYACIM VAR

Merhabalar sayın forum kullanıcıları, Eylül ayında erasmus eğitimi için Makedonya'ya gideceğim ve motosikletimle gitmeyi düşünüyorum ve gitmişken Balkan turu yapacağım, aklımda birkaç soru ve konu var bu yüzden uzun yol tecrübelerinize güvenerek sizlere danışmak istiyorum. Kendim ve motorum...

Yeni mesajlar