Gezici12 kullanıcısının son içeriği

1. G

Rektefiye sonrası aşırı ısı

Arkadaşlar selamlar 2 hafta once scooterimin piston gomlegi ve pistonunu degistirdim sakin sakin kullaniyorum ama calistirdiktan 1 dk icerisinde motor asiri isiniyor gibi geldi bana manifolddaki benzin deposuna giden viftli hortum isi yuzunden yumusamis sizce bu kadar isi fazlami yaglama...
  2. G

Rektefiye sonrası motordan gelen ıslık sesi

Arkadaşlar selamlar rektefiye öncesi silindirde ve pistonda çizik vardı yağ yakıyordu silindir gomleği pistonu degistirdim sizce yağ pompası çalışıyormudur? Bide yağ pompasının çalıştığını sökmeden anlama yolu varmi? Son olarak Daha önceki piston ve gomlek çizik olduğu için pompa görevini...
  3. G

Motor çalışmıyor

Selam arkadaşlar resim linkine tıklayınca göreceğiniz motorla ilgili bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi çalışmıyor içine benzin çekmiyor karbüratörünü açtık temizledik taktık çalışmadı yanma odasina 1 damla benzin damlatinca calisti 3 saniye sonra stop etti calismadi Motor resim linkleri...
  4. G

Scooter kalkışta titriyor

Selamlar arkadaşlar 100cc lik vitello rover scooterıma dün rektefiye yaptım yapmadan önce 20.000 km de idi Şimdi rektefiye yaptiktan sonra rodaj işlemine başladım yalnız yavaş kalkışlarda motorda titreme oluyor ve motorun altindan katır kutur ses geliyor sizce nedeni nedir?
  5. G

Motosiklet çalışmama sorunu

Arkadaşlar hepinize selamlar 100cc lik motorum uzun süredir yağ yakıp sık sık stop ediyor piston gömleğini çıkardım yenisini alıp değiştiricem fakat çıkardığım bölgede yağda aşırı demir tozu var piston ve silindiri çizermi yağı tamamen değiştirmem gerekirmi? Bide yeni parçayı ilk defa takacağım...

Yeni mesajlar