gezginkral kullanıcısının son içeriği

1. G

Yurtdışından Yedek Parça Alımı Hakkında

Akadaşlar Merhaba, Motorum'un debriyağ balatası + grenaj + gidon gibi parçalarını almam gerekiyor. Bunun için ek gümrük vergisi var mı? Geçelerde gelmişti %30 bnlar için geçerli mi bu? Listenin tam ve güncel haline ulaşamadım. Size sormak istedim. Teşekkürler.
  2. G

Just1 Kaskları Hakkında Bilgi Sahibi Olan Var mı?

Cross kaskı bakıyorum da,İadarelik bir kask arıyorum devamlı kullanmamak için. Just1 J34 SHAPE model kask buldum ama fazla detaylı bir bilgiye ulaşamadım. Sadece iyi enduro/cross kaskları ürettiklerini paylaşmışlar. Kaskın fiyatı 400-500tl bu arada. Daha önce kullanan var mı? Ürün bu ...
  3. G

Yağ Süzgecinden Çıkan Parçalar Vol2

Arkadaşlar motorum 23.000km'de yağını değiştireyim dedim böyle bir durumla karşılaştım. Endişelenmelimiyim? Mıknatısın üzerinde çapaklar var. Ne parçası olabilir bunlar? Birde karbona benzer bir parça çıktı? Nereden çıkmış olabilir o parça ? Saç teline benzer saça benzer sarı renkli eğilip...
  4. G

YDS Saçmalığı

Ocak ayından beri YDS Yazlık Bot alacaktım ama stokta yoktu. YDS ile iletişime geçtim stokta olacak dediler. Ne zaman olacak net cevap yok. Aylar geçti korona ortasında(nisanda) tekrar iletişime geçtim yine stok yok dediler. Ama yakında olacak dediler. Neyse bir daha mayıs ayında yazdım yakında...
  5. G

boonstraparts.com üzerinden sipariş

boonstraparts.com üzerinden ikinci el parça siparişi vereceğim fakat, ikinci el ürünler gümrükten geçiyor mu? Yada Satıcıya sıfır fatura kesin mi demem lazım? Daha önce buradan alışveriş yapan var mı? Teşekkürler.
  6. G

Gezi Konusunda Aile'ye İkna!

Arkadaşlar Merhaba, Geziler konusunda ailelerinizi nasıl ikna ediyorsunuz? 30 yaşına geldik böyle şeylerle uğraşmak sinir bozucu oluyor. Siz nasıl bu konuyla baş ediyorsunuz?
  7. G

Zamanla antifirizin azalması normal mıdır?

Merhaba Dostlar, Motorum 13.000km de iken antifriz azalmıştı ben üzerine tamamlamıştım. Şuanda 21.000km deyim antifriz Low seviyesine düşmüş. Zamanla azalması normal mı? Yağ normal bu arada. Çünkü 2 defa yağ değişimi oldu bu zaman zarfında problem yoktu yağda simsiyahtı. Sızma falan oldu mu...
  8. G

Anlas Lastik Fiyatları Hakkında

Arkadaşlar Selamlar, Öyle keyfi bir lastik fiyatlarına bakayım dedim, Anlas Viento Sport lastik çıkmış dediler, bir baktım fiyatlar Rosso 2 ile kafa kafaya. Yerli üretim, ucuz olması gerekmiyor mu? Ar-Ge maliyetini çıkarmak için böyle yoksa ? Piyasa çakallığı mı? Anlas Viento Sport Pirelli...
  9. G

Youtube Kazancına %38 Vergi Geldi. Ödemeyene Cezası Büyük!

Artık ne diyeceğimi bil(e)miyorum.
  10. G

Kıyafet / Kask Askılığı

Dışardan gelince kıyafetlerimi evin içine koyuyorum diye başımı etini yemesinden bugün eldeki malzemeler askılık yaptım 10dk'da. Atılacak eskimişbir vantilatörün alt desteğini alıp, balkon profil borusunu takıp, vidalayıp bu şekilde işlemi sonlandırdım.
  11. G

Kawasaki ZX25R Sesi - Dyno testi

Arkadaşlar ne düşünüyorsunuz? Sesi çok garip geldi 4 silindirli olmasına rağmen. Tok bir ses yok sanki. Link : https://www.youtube.com/watch?v=eF9HekxMBAU
  12. G

İlk GoPro'm, İlk Çekim, İlk Montaj, İlk Kapak Resmi, İlk Gezi vs.

Selam Arkadaşlar, İlk GoPro'm ile ilk ufak bir gezimi çektim. Ortalama 26dk'lık bir video oldu. Rüzgarın sesini filtreledim. Yavaş yavaş öğreniyorum, amatörlüğümün affına sığınıyorum. * Göğüs aparatında ek ileri almak için pivot kullanmıştım, pivotu iyi sıkmadığım için hafif sola kaymış.
  13. G

trafik.gov.tr - Mart 2020 Trafik kazaları

Fazla absürt kaza yok sanırsam, şu kovidden dolayı olsa gerek :D Romantik bir buluşma olmuş adeta. http://www.trafik.gov.tr/kurumlar/trafik.gov.tr/09-Video/KGYS/202003/7.mp4 En çok gördüğüm tipik dönüşler, mal mı lan bunlar...
  14. G

Araç sahipleri dikkat! Zorunlu trafik sigortasında değişiklik

Haberi defalarca okudum, bir şey anlayamadım. Anlayan bilen arkadaşlar aydınlatabilirse, sevinirim. Haber linki Teşekkürler.
  15. G

Telefonu aksiyon kamera gibi kullanma hakkında

Arkadaşlar merhaba, bende bazen yol çekimleri yapayım demiştim ve gidip aksiyon kamerası almayı uygun bulmadım. Fakat, kullandığım telefon, xioami redmi note 8 ve çok güzel kamerası var. Fakat, bunu gidon üzerine bağladığımda kamerayı açtığımda motoru çalıştırdığımda titreşim felaket derecede...

Yeni mesajlar