Gewftion kullanıcısının son içeriği

1. G

50CC Motorlara Trafik Sigortası

Sigorta yapmayacak mıyız o zaman. Neden böyle bir şeyi yürürlülüğe sokuyorlar?
  2. G

50CC Motorlara Trafik Sigortası

Merhaba arkadaşlar, 50CC motorlara trafik sigorta zorunluluğu geldi mi? Ben fiyat almak için bir kaç sigorta şirketine baktım ama web sayfalarında fiyat almak için seçeneklerde ARORA CAPPUCİNO 50CC motor gözükmüyor. Bilginiz var mı? Cappucino 125CC seçeneği ile sigorta yapsam sorun olur mu?
  3. G

Arora Max Pro 250CC

Arora Cappucino 80cc motorumu yükselteceğim. Yaklaşık bir aydır kullanıyorum, aktif kullanmasam da 300 km kadar kullandım bir sorun yaşamadım. Bajaj rs200ug modeli de hoşuma gidiyor ama sport motorlar bir süre sonra bel ağrısı vs yapıyor deniyor, rahat olmadığını söylüyorlar. Sizce Arora Max...
  4. G

200CC ye kadar SIFIR motor tavsiyesi

Merhaba, selamlar herkese. Başlıkta da belirtmiş olduğum gibi 200CC'ye kadar olan sports görünümlü motor arayışındayım. Sıfır olarak almayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz şu anki güncel fiyatına değer tavsiyelerinizi bekliyorum.
  5. G

Motostok güvenilir mi?

https://motostok.com/motosiklet-lastikleri/michelin-city-grip2-120-70-12-arora-cappucino-125-lastik-takimi/?utm_source=chatgpt.com Bu lastiği satın alacağım. Siteden daha önce alışveriş yapan var mı?
  6. G

Michelin city grid 2 Arora Cappucino

https://www.lastikdeposu.com.tr/michelin-set-120-70-12-ve-130-70-12-city-grip-2-scooter-on-arka-takim-pmu10504?utm_source=chatgpt.com Bu lastiği alacağım fakat motorumun stok lastikleri 120 70 12 olarak görünüyor. Biri 120 biri 130 taktırabilir miyim? Sorun yaşar mıyım? Michelin lastik...
  7. G

10000₺ Bütçeye uygun ekipman tavsiyesi (mont, ayakkabı, eldiven)

Merhaba arkadaşlar bütçeme uygun ekipman arayışındayım, kaskım var. Bütçem maksimum 12000₺ olur. Mont, eldiven, ayakkabı, dizlik
  8. G

Arora Cappuccino için Michelin Grip2 Nereden bulabilirim

Arora Cappucino 80CC motorum var. Yağmurlu havalarda rahat kullanabilmem için Michelin lastik arıyorum ama internette çoğu yerde stok bitmiş ya da motorun lastik ebatlarına uygun bulamadım. İstanbul içerisinde alabileceğim yer var mı? Anlas marka lastik yağmurlu havalarda nasıl?
  9. G

Yeni başlayanlar için motor ekipmanları tavsiyesi

Ergen nesille uğraşmak ne kadar zor. Ukala çocuk cevap verme gereksinimi duymayacaktım fakat elimde değil maalesef. Diğer ekipmanlar bana hediye gelecek şuanlık bütçem 5000₺ bu fiyata uygun kask önerebilir misiniz?
  10. G

Yeni başlayanlar için motor ekipmanları tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar alacağım motor 80cc Arora Cappucino motordur. İlk motorum olacak şimdilik 5000₺ - 6000₺ bütçem var. Kask, eldiven, motor kilidi, motor brandası vs. ne gerekiyorsa yeni başlayanlar için önerilerinizi bekliyorum.
  11. G

Arora Capucino 50CC alınır mı? Ekipman Önerileri

Merhaba arkadaşlar yakın zaman içerisinde başlıkta belirtmiş olduğum scooter motoru almayı düşünüyorum. İlk motorum olacak. Bir çok inceleme, uzun kullanım videolarını izledim. Motoru övende var bir o kadar da alınmaz diyende. Bu sebepten ötürü kararsız kaldım. Bir arkadaşım motoru kullanıyor...