Germ kullanıcısının son içeriği

1. G

LUTFEN BI YARDIM

Merabalar motorru bi kac gun yagmurda biraktim sora boyle bi durumla karsilastim depoyu dolduruyorum benzin gostergesi calismiyo tahliye ve hava filtresin ordan kaciriyo napmam lazim konusunda hic bi fikrim yok
  2. G

Motor Hirsiziligi Devam Ediyor

Arkadaslar Merabalar Basliktan Bakildiginda Aklinizda Beliren Senaryoyu Gormus Gibiyim Ama Sukur Ki Olmadi. Motorum Asya Swift 150 pek Aman Aman bi motor degil yani ama gel gelelim onu bile zorlamislar oyuzden yok benim motorum dandik ya kim bakacak buna ulan mondialide calinirmi aman...
  3. G

Sifir Kask Sorunu

Merhabalar bugun siparis ettigim Mt Evo Revenge modeli kask geldi Medium olarak aldim kafa olcum tam ama bugun taktim 2 saat icinde cikarip taktim sakak kemiklerimde felaket bi agri yapti kask ebati yanlismi yoksa acarmi?
  4. G

MT BLADE KULLANAN YARDIM PLEASE

Bu kaski almaya karar verdim parasizliktan kullanan mt modellerinden tavsiye eden varmi ona gore alicam kaza aninda kafamda parcalanmasindan korkuyorum varsa kaza yapanlardan yorum almak istiyorum herkese iyi forumlar.
  5. G

Shark S600

Selamlar Bir Kac Gune Anes Motordan Shark S600 Track Mat Modelini Alicam Daha Once Kullanmis Arkadaslar Varmi Yorumlari Benim Icin Cok Onemli Ayni Fiyata Kaliteli Bir Markada Onerebilirler Konforu Guvenligi icin Bilgi Verirseniz Sevinirim Saygilar😉
  6. G

Nasil Anliyoruz Ki Guvenligi ?

Merhabalar su motor konularinda en beyin karistiran beyne su kaynatan bi konu var ki oda kask konusu 200 lira satilan kasklar 2000 tl satilan kasklar piyasad dolu cin mallari ayriyetten guven vernesi icin sharp testi hersey guzel kullanici yorumlari mesala bunlarin hepsi acaip kafa karistiryor...
  7. G

Sicaklarda Full Face Kask

Iyi Aksamlar Simdi Bu konu uzerine biraz tepki gorucem ama genede bi yorum almak istiyorum. 150lik 170lik bir motoru baz alarak apachi cbf vs tarzi bu motorlarda full face kask kullanan varmi Iki oglen sicaginda uzak mesafe biyere gideceksiniz diyelim ben cene acilir kullaniyorum onda bile...
  8. G

Bu Sicakta Trafikte Araba Kullanirsan

😁😁 Bu sicaga ve trafige dayanamayan araba kendini bogaz sularina birakiyodu!!
  9. G

Asya 150 Swift Parca

Merhabalar Asya 150 Swift ile kaza yaptim ve on komple dagildi parcalarini satan bilen birilieri varmi acaba
  10. G

Mesala Basiniza Gelse Naparsiniz?

Gunesli bir gun kendinizi cok iyi hissediyorsunuz ve paranizda var atladiniz motorunuza yeni kask almaya gidiyorsunuz. Magazaya girdiniz begendiniz aldiniz ciktiniz Hadi hayirli olsun. Hemen cuk diye takip kaski denemek icin yola koyuldunuz. Cok gecmeden bi kaza yaptiniz(ALLAH MUHAFAZA) 40 50km...
  11. G

İlk Kaza Sonucu Parça SIKINTISI

Merabalar Bugun Kagithane Gursel Mahallesinde kaza yaptim. Allaha Sukur Herhangi Bi Sikinti Yok Sadece Surtunme Sonucu Yara Var Bacaklarda. Motorum Asya Swift 150 On Kafa Komple Gitti Kontak Falan Darma Duman Oldu Parcalari Bulamiyorum Pek Yaygin Degil Bu Konuda Yardim Edebilicek Birileri...
  12. G

Marş Basmiyor Lutfen Bi Yardim

Herkese Meraba ya motorun marsi basmiyor el marsi calismiyor farlar sonuk yaniyor kornada sessiz caliyor aku yeniydi yani bi gun gezdim tozduk biraktim tekrar aldim yokus indik komple elektrik calismiyor. hic ses yok ama ne civcic ne tirrtir kontaktordemi sikiti var acaba. motor calisir...
  13. G

Aku Sorunu

Iyi Geceler Herkese Bugun Bi pazar gezmesi yapayim dedim bindik motora el marsiyla tek seferde aldi bi kisa tur attim durdurdum sonra tekrar sorunsuz calisti bi yokustan indim telefon caldi gene stop ettim ve sonra olan orda oldu 2 dk once sorunsuz calisan elektrik aksami bi anda calismadi ne...
  14. G

Hyosung Cok mu Kalitesiz Acaba?

Herkese meraba onumuzdeki seneye Allah Izin verirse motoru buyutucem. 250 cc gecis diyince akla zaten belli basli motorlar geliyo internette ve forumda arastirdim honda cbr 250 yle genelde karsilastirma yapilmis ozelliklerinede baktim hyosung gt250 iyi gibi ama onune gelen herkes hyosungu gommus...
  15. G

Kaziklandikmi Acaba 😑

İyi Aksamlar ya bi motorcudan zincir yagi aldim ve temizleyici istedim oda rollax marka debriyaj ve fren temizleyici verdi ise yarar dedi kaziklandikmi yoksa ise yararmi zaten bu motor dukkanlarina girmekten okadar sinir oluyorum ki urun mu almaya gelmisiz hirsizlik mi yapmaya gelmisiz belli...

Yeni mesajlar