Yağ su dediğiniz hyosumgta sadece yağ değişir. Arıza sadece mekanik olmaz, elektronik arızalar diye bir gerçek var ki asıl yolda bırakacak ve kendini önceden belli etmeyecek bunlardır. Hyosung grubunun sayfasına girin, yazılan başlıklara bakın, onu ne pahasına olursa olsun savunan, taraflı, eksik ve yanlış bilgili adamlara bakın. Bir tek hyosung iyisir kardeşim diyen o hala 6 bine gt250r alıp yere göğe sığdıramayan tayfa.
O parayı haketmiyor.
Parçaları kol gibi pahalı
2013 lerde tekleme sorunu var evet, ama bir çoğu pipo ile giderilemeyip muallakta kaldı
Servis- yok
Garanti - yok (umarım yeni dağıtıcıda işler değişir.)
Sen her ne kadar motoruna baksan da bir gün marşına bastığında motor dün bıraktığın gibi olmayacak...
Evet hyo düşmanı ilan edin beni. Ben sizin paranızı çöpe atmamanız için yazıyorum bunları. Ben attım, zaman kaybı, para kaybı ve Stress sahibi oldum. Motor altımda kırılmadı fakat bir japonda yaşayamayacağınız şeyleri sıklıkla yaşıyorsunuz bu motosiklette.
Yazık günah, bi alırlen bi sattığımda sevindim. Bir motosikletin alıcısı kitlesi bile mi acayip insanlar olur. Kim aradıysa ya motordan anlamıyor, ya da 10 kuruşluk malı 5 kuruşa almayı kendine hayal edinmiş