gerivites kullanıcısının son içeriği

1. gerivites

hiç arkadaşım kalmadı

Görüyorum ve arttırıyorum. Tek aktivitem işe gitmek
  2. gerivites

Sürdüğün motosiklete hasta olmak

Çok uzun geldi okuyamadım. Bendeki durum daha çok "sürdüğün motosikletin seni hasta etmesi". Her gün acaba yeni arıza çıkaracak mı korkusu ankastremi tetikliyor
  3. gerivites

Bajaj Ns200 ve kanuni mati 125

Merhaba, 2 aracımı da satıyorum. İstanbul Ümraniye Çakmak Mahallesi 2022 model ns200 beyaz şasi mavi renk 40.000 km Bakım yeni Muayene nisan ayında yapılacak Zincir dişli ve lastik ister 115.000 TL Kanuni mati 125 Kırmızı şahsi kullanım 26.000 km Lastikler 1 yıllık anlas winter grip Bakım...
  4. gerivites

2017 Beyaz Dominar 400 27bin km

SATILDI 2017 Beyaz Dominar 400 27bin km Merhaba, 2017 model 2018 trafik çıkışlı 2021de 13bin kmde iken aldım 2nci sahibiyim. İşe gidip gelmeye kullanıyorum. Bakımları zamanında ve eksiksiz yapıldı. En son 25bin bakımı baymotoda yapıldı, balatalar yağ ve yağ filtresi değişti. Pirelli angel city...
  5. gerivites

4 ya da 3 Tekerlekli Benzinli Kapalı Kasa Motosiklet Modelleri

Merhaba, Bajaj qute tarzı ruhsatta motosiklet olarak geçen, benzinli 3-4 tekerlekli kapalı kasa modellerden bilen yorum yazabilir mi. Eşimin motosiklet ehliyeti olması ve hem fiyatı hem işletme maliyeti otomobile kıyasla az olması sebebiyle +1 çocuk olduğu için böyle bir araç ihtiyacımız var...
  6. gerivites

Ford Otosan'ın Yerli ve Milli Elektrikli Scooter Fiyatı Belli Olmuş

Merhaba, Genel olarak fiyatları pek takip etmiyorum. Kolaçan'ın instagram paylaşımında gördüm. Geçtiğimiz aylarda yerli ve milli olarak duyurulan ve bir çok parçasının Türkiye'de üretildiği söylenen "elektrikli" bir "scooter" için markanın resmi hesabından araç ilanı sitesinde duyurulan...
  7. gerivites

Dominar 400 Tuhaf Ses

Merhaba, motosiklet yüksek devirlerde yağ lambası yakıyor. Bunula alakalı yakın zamanda servise bırakacağım. Bunun haricinde nadiren videodaki gibi ses geliyor. Yağ lambası yakmasıyla alakalı olabilir mi veya fan çalışmaya başlayınca böyle bir ses yapabilir mi bilemiyorum. Ama fandan olsa...
  8. gerivites

Plakam düştü! Ne yapmalıyım?

Ben de fazla silikon sıkma sebebiyle düşürdüm :D herşeyi kararında yapmak lazım. Silikonun ek ağırlığı ile plakalık kırılmıştı
  9. gerivites

3 gündür beraber gezdiğimiz arkadaş (çivimsi varlık)

Herkese selam, Bugün lastiğimde fark edişimin 3. günü olan henüz isim koymadığım bu enteresan varlık için bir konu açmak istedim. https://i.hizliresim.com/q7ppopf.jpg Lastiğe giriş açısı ve çıkış şekliyle sanki yama ile kurtulamayayım diye kasıtlı saplanmış bir kalp sızısı, gönül yarası...
  10. gerivites

Honda Monkey Bike 2020 - 31Ağustos2020 68.000 TL

Merhaba, Daha önce RJ'nin videolarında gördüğüm msx125in atası monkey bike 125in yenisi nostaljik tasarımıyla Türkiye'ye de gelmiş. Tabi fiyat dudak uçuklatıcı. Zenginlere, koleksiyonculara hitap eden bir model olmuş. Sarı sitede 2 adet ilan mevcut. Honda TR sitesinde modelle ilgili herhangi...
  11. gerivites

Glovo'dan veda açıklaması

Glovo'dan veda açıklaması: Bizim için bir zevkti Türkiye’nin de içinde bulunduğu dört ülkede operasyonlarını durdurma kararı alan Glovo, 'veda' açıklaması yaptı. Kullanıcılarına elektronik posta yoluyla açıklama yapan Glovo, şu ifadeleri kullandı: "Bugün maalesef seninle üzücü bir haber...
  12. gerivites

Scooter ustaları sorun var, sorum var!?

Herkese merhaba, eşim trafiğe alışsın diye dökük bir mondial satın aldım. Aldıktan sonra parçası ucuz diye ufak ufak toplarım diye düşünüyordum ki motorda değişik bir sıkıntı çıktı. Daha önce nasıl bir işlem görmüşse motor yağ akıtıyor. Galiba çelik macun tarzı bir malzeme ile işlem yapılmış...
  13. gerivites

Düşük bütçeli (12tl) kask mekanizması tamiri LS2 FF397

Merhaba, 5 temmuz 2017 tarihinde 736 liraya satın aldığım LS2 marka FF397 vector modeli kaskımın vizör mekanizmasında nasıl olduğunu anlamadığım ve fark etmediğim küçük bir kırık meydana geldi. Bundan kaynaklanıyor olabilir, vizörlerimin de tırnakları 1 yıl içinde kırıldı. Kask 2 yıl boyunca...
  14. gerivites

2019 Kayıp Plaka İşlemleri

Merhaba, bugün "bişey olmaz yeeaaa" diye gezindiğim çatlak plakalık kopup gitmiş ve maalesef 100kmden fazla yol yapmıştık. Son 2kmlik yolu taradım ve bulamadım. Yeni sorun yeni plaka çıkartmak. İnternette net bir bilgi bulamadım. Forumda da eski konular duruyor. Net bilgisi olan yazabilir mi...
  15. gerivites

Yamaha Yamaha Ténéré 700 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Teknik Özellikler Motor tipi sıvı-soğutmalı, 4-zamanlı, 4-subap, DOHC, 2-silindir Motor hacmi 689 cm³ Çap x Strok 80,0 mm x 68,6 mm Sıkıştırma oranı 11.5:1 Maksimum güç 54,0 kW@9000 dev/dak Maksimum tork 68,0 Nm@6500 dev/dak Yağlama Islak karter Debriyaj tipi Islak, Çoklu...