Ged 'in en son etkinliği

• G
    Ged , Sport Touring motor tavsiyesi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Hic istemesem de Forza ile haftaya vedalasiyoruz 😢 1 aydir tiger sport 660 da kullaniyorum K1600 touring degil mi? Sport touring denince...
  • G
    bilakis bence bize en uzak kültürü. daha milattan önce felsefeye , matematiğe kafa yoran bir kültürle bizim yakın olmamız mümkün mü...
  • G
    Ged Hangi marka zincir ? konusundaki Cyan mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Honda DID takar da ucuz serilerinden takar, aynı fiyata dışarıdan daha üst seri DID alırsın. Orijinal olma kaydıyla DID iyidir, RK da...
  • G
    Ged Hangi marka zincir ? konusundaki tommygun mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Did tabi ki iyi bir markadır ama ülkemizde sahtesine denk gelmek çok olası. Bu işler bütçe işi, bütçe yetiyorsa Did ya da Rk, bütçe azsa...
  • G
    Ged F250den CBR500e - tavsiyeniz? konusundaki Cyan mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    CB500F veya Hornet 500 naked modellerden birini alırsanız gidon turu problemi yaşamazsınız, ergonomisi de çok rahattır.
  • G
    Ged , Sport Touring motor tavsiyesi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Aslinda senle benim icin gucu yeterli cogu motosiklet sport touring sayilir, boydan dolayi one egiliyoruz cogunda😂
  • G
    Ged Sport Touring motor tavsiyesi konusundaki Lombardo mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    O halde AT.
  • G
    Ged R25 almak konusundaki Hasan8989 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    2019 yılında 2018 modelini ötv indirimiyle aldığım motosiklet günlük işlerimi halletmem için almıştım 1250km sürüp sattım beni...
  • G
    Ged R25 almak konusundaki mavellen mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Aslında apaçilik bir nebze de olsa kitleden ziyade motorun kendinden kaynaklanıyor. Motor çok müsait bu işe. Bu motorun temizine denk...
  • G
    Ged R25 almak konusundaki tommygun mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    650 cc kadar yakıt yakar ama 650 cc kadar gitmez.
  • G
    Ged , acelen ne scooter cı? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Ben polis cevirmesinin 5 metre arkasinda ters yonden gelen mi gormedim, kaldirim kullanan mi gormedim😂 egitimsiz millete polis de bi...
  • G
    Ged , SYM Mamba vs ADX 125 başlıklı konuya cevap yazdı.
    Eskiden olsa Guneydoguda mazot kaciracaklar derdim de😂
  • G
    Ged SYM Mamba vs ADX 125 konusundaki TanImsIz mesajınıza Haha Haha tepkisini verdi.
    Bende ikinci motor olarak bu iki model arasindaydim, bayiye gittim Adx in kalite detaylari bariz belliydi. Zaten pahali olusununda bi...
  • G
    Ged , acelen ne scooter cı? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Ölmuyorlaaaar, ölseler sayilari azalacak ama azalmiyorlar, amip gibi bolunerek mi cogaliyorlar anlamadim ki.
  • G
    Ged , R25 almak başlıklı konuya cevap yazdı.
    Mt 25 de r25 de benzer kitle tarafindan kullanilir. Teker, redline, patinaj vb vb. Ikisi de guzel gider o ccye gore. Kmlerinin dusuk...

Yeni mesajlar