Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Haluk abicim, şuradaki 1-2 kelamımızla böyle bir samimiyeti oluşturabildiysem ne mutlu bana :D valla beni mahcup ediyorsun. başımla beraber. seyahat takvimlerimizde bir uyuşmazlık söz konusu olmazsa inşallah birlikte süreceğiz diye umut ediyorum :))
aslında 2 senedir sanki arkamdan düşman...
aynen 10 ya 11 olması lazım. detaylı tabloyu sonra paylaşacağım zaten de antik kent, görülecek yerler vs nereler varsa artık oralara bakacağım. ama özellikle kıyı şeridinde bak-çık olacak çoğunlukla. denize girme vs olmayacak. denize antalya'da da giriyorum zaten :D maksadım o yol manzaralarında...
çizime laf ettiysen hocam, google haritalardan tek seferde bütün noktaları ekleyemiyorsun belli bir kotası var sanırım. ben de tek seferde gözüksün diye paint terk bir şekilde böyle çiziktirdim işte :D
rota güzel değil mi yani şimdi :(
ulan biz 2 aydır şu rota için g*tümüzü yırtıyoruz. saat saat, gün gün şuradayız buradayız diye. adam ege turu dediği şeye bak.
e o zaman benimkisine türkiye turu diyebilir miyiz?
https://www.motosiklet.net/forum/konu/tarihi-6-yil-gecmis-cay-icilirmi-arkadaslar.224772/#post-4905116
şu konudan sonra bir daha sesi soluğu çıkmayınca, herhalde birçoğumuz "lan yoksa" demiştir diye düşünüyorum.
ama görüyorum ki adam hala yaşıyor....
videonun öncesi yok. ve büyük ihtimalle motorcu itlik yapmış olmalı ki etkileşim kasmak için videonun öncesi kesilip servis edilmiş.
yoksa durduk yere herhangi bir otomobil sürücüsü ışıklarda gelip niye salça olsun.
günaydın millet. geçtiğimiz yaz yaşadığım bir sorunu, bu sabah da yaşayınca (o dönem ustaya sorduğumda pek bir akıl yürütmede bulunamamıştı) bir de size danışmak istedim.
sorunu tam olarak nasıl izah edeceğim hususunda biraz zorlanmakla birlikte şöyle bir şey yaşadım. yavaşlamaya başladığımda...